Close
Log Ind Opret Bruger

Med 11 drenge i skoven

 • 1 april 2006, 22:38

  (jubii) Så er Alexanders 7 års fødselsdag holdt for drengene i klassen. Vi valgte – som de fleste andre forældre i klassen – kun at tage ½delen af børnene med – i det her tilfælde naturligvis drengene.

  Det burde i følge kalenderen være forår, og derfor havde vi inviteret på “skovtur”. :-S

  Middelfart har et rigtigt dejligt indhegnet område lidt udenfor byen, hvor der er grill- og bålplads og et lille “hus”, så man kan være i tørvejr. Så der havde vi tænkt os at holde 7 års fødselsdag med skattejagt, bål, varm kakao og pølsehorn.

  Hele formiddagen var præget af byger, og nåede da også at blive ringet op af et par forældre, der liiiige skulle høre, om vi tog i skoven eller ej. Men jo da! (H) I skoven skulle vi.

  Det har været en rigtig dejlig dag!
  Skattejagten og dertil hørende skat var en succes – Drengene spænede rund til posterne, så min stakkels mand knap kunne følge med (og det plejer han ikke at have problemer med). Posterne var små sedler gemt på forskellig vis og med ledetråde til den næste post. Sørøverne havde haft travlt, så guld- og sølvpengene var tabt hist og her på vejen og rovet blev gemt til senere deling. Skattekisten (en rigtig en i træ) var halvt begravet ved et væltet træ, og jubelen ville ingen ende tage, for kassen var tung og fyldt med slikposer. Hvad vi ikke havde regnet med, var koret af “ADR!, Der er en mandarin i!” (hm) Men heldigvis var der også så meget andet.

  Efter lidt (meget) slik og æblejuice rendte de ud for at lege i området. En havde taget en fodbold med, men ellers “tumlede” de rundt og havde det godt, det lidt underlige vejr til trods.

  Stedet er populært, og vi var ikke alene om at holde fødselsdag i dag, heldigvis var den anden en 1 års fødselsdag med forældre og familie, så vi fik ikke sådan “blandet børn” med de andre. Da de tog hjem overtog vi bålgrillen og varmede de medbragte hjemmebagte pølsehorn. Lidt efter lidt samledes drengene om bålgrillen, og vi serverede varm kakao (fra medbragte termokander) med flødeskum (på dåse) og pølsehorn med ketchup og remoulade.

  *Bum Bum Bum* Hvad skulle vi nu finde på? Og frem kom ballonerne til ballondyr – vi havde øvet os lidt hjemmefra, men drengene bestilte hurtigt sværd, så de blev fremstillet i massevis, og så var der gang i en ny leg. Hver gang sværdet sprang, kom de ned og fik et nyt, smart ikke? Jeg ved ikke, hvor mange ballonsværd, jeg har lavet i dag, men det er mange! 😀

  Min mor havde været hjemme med Nicolai, mens han sov til middag, så da de kom fik han også del i rovet fra skattekisten og var med til at lege med de store drenge. Det synes han var rigtig godt, og jeg glæder mig over, at han også kom med i stedet for bare at være hjemme sammen med sin mormor.

  Kl. 16.00 – 3 timer senere blev de hentet en efter en – lettere våde, meget beskidte og trætte. Glade så de ud, så jeg håber at de har haft en god dag.

  Vi havde husket lidt kaffe og te til forældrene, og lagt et par ekstra pølsehorn på bålgrillen, så det ikke bare blev goddag-farvel, men også lidt hyggeligt for de voksne.

  Trætte, men glade tog vi hjem. Alexander har leget med sit nye legetøj og været i bad. Nu sover drengene (har gjort i et par timer) og i morgen går det atter løs med “familiekaffe”. Men så er det også overstået indtil næste gang sidst i maj.

  Mange Knus
  Louise, Alexander & Nicolai

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.