Close
Log Ind Opret Bruger

Donor med kun 6 millioner sædceller

 • 8 april 2019, 16:31

  Hej

  Er der nogen af jer, der har prøvet at blive insemineret med kun 6 millioner sædceller?? Synes det virker som meget lidt, når det nu er donorsæd, man har betalt i dyre domme for. Det er klinikken, der har købt for mig, så anede ikke hvor mange der var, før hun sagde det i dag. Sidste gang blev jeg insemineret med 19 millioner fra samme donor. Føler mig lidt snydt. 

   

  Kh. T. 

  8. april 2019 kl. 16:39

  Det lyder af lidt.. jeg har købt to gange og der skulle være 20 men der var vist ca 15 pr gang. Det koster mange penge især hvis det er åben donor. 

  Avatar
  Anonym
  9. april 2019 kl. 07:06

  Det er lidt. Jeg troede, at der var krav på antal sædceller ved donor – når man betaler for det. Altså, så skal der ligesom også være en tilstrækkelig mængde.

  Da min mand leverede omkring 6 millioner, der måtte vi gå til IVF, for lægen mente, at det var spild af tid at inseminere med så lidt. Men, nu er din donor måske bevist fertil – at der er kommet børn ud af tidligere donationer? Så er det nok noget andet. Min mands sædceller havde en fejl i kompasretningen.

  9. april 2019 kl. 07:14

  Jeg er helt enig i at det er “få” men vil blot sige at jeg er blevet gravid på 4 mill og har en søn i den forbindelse, såvel som flere herinde har skrevet de er blevet gravid på få millioner – så der er stadig muligheder! – omend jeg nok også vil kommentere det, hvis jeg skulle betale så mange penge for behandling. 

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.