Close
Log Ind Opret Bruger

Den ulidelige ventetid

 • 11 februar 2022, 14:18

  Undskyld det negative indlæg, men har bare brug for at komme ud med det.
  Jeg havde en SA i uge 6+1 i november, og er nu gravid igen – knap 5 uger henne. Jeg har det frygteligt 😔. Sidste gang kunne jeg bare mærke, at der ikke var nogen udvikling i graviteten, og jeg fik ingen symptomer. Det var nærmest en lettelse, da jeg begyndte at bløde, for så var det da rigtig, hvad jeg havde på fornemmelsen.
  Jeg kan bare mærke, at den her graviditet ender på samme måde, og jeg kan ikke klare uvisheden/ventetiden😢. Min tests er bragende positive, men jeg mærker ingenting i min krop. Har børn, så jeg ved godt, hvordan min krop reagerer på en gravitet. Jeg bliver hamrende dårlig🤢.

  Har I nogle tricks til at komme igennem ventetiden?

  11. februar 2022 kl. 15:00

  Jeg har mistet to gange og er gravid igen, jeg er 7+4 og mærker absolut heller ingen ting til graviditen. Det eneste der giver mig ro er scanningen, jeg har så mange katastrofe tanker og er bange for at at det går galt. For jeg orker ikke at bruge 2 år igen på at opnå en graviditet. Så scanninger er det eneste der giver mig ro

  11. februar 2022 kl. 15:09

  Åh, det kan jeg virkelig godt forstå. Er ked af,  at du har det sådan, men er glad for, at jeg ikke er den eneste. Har du så været til scanning i denne gravitet?
  Jeg havde håbet, at jeg kunne lokke min læge til at tage nogle blodprøver for st tjekke, om graviteten udvikler sig, men nej! Det kunne der ikke være tale om 😏. Det ved jeg også godt, at de ikke gør, men åh, det kunne bare have givet mig lidt ro.

  11. februar 2022 kl. 17:16

  Jeg forstår dig så godt. Jeg har mistet 2 gange 9+5 og 5+0 og er nu gravid for 3. gang.

  Da jeg testede positivt denne gang tænkte jeg bare “fint, det er min billet til udredning når jeg mister den”. Havde ingen tro på det. MEN i dag har jeg været til scanning 10+2 og der lå en lille vild bebs og sprællede. Så vores fornemmelser holder heldigvis ikke altid stik.

  Jeg fik et scanning 8+0 også hvor vi så hjerteblink. Det hjalp ret meget. For ja, det er ulideligt.

  11. februar 2022 kl. 20:46

  Jeg er samme sted. Aner ikke hvor langt jeg er. I mandags fik jeg terminsscanning, men der var kun blommesæk og madpakke. Fik ny scanning 21. Feb og håber der er sket udvikling men har ærligt ikke noget stort håb. Har heller ingen symptomer, andet end stor træthed,  men føler ikke det er nok. Har haft en ma, opdaget 10+2, men gået til 6+2, og har haft sa af tvilling i 9. uge… så jeg kan ikke rigtig slappe af føler jeg. Der er meget lang tid til den 21.

  11. februar 2022 kl. 22:49

  Åh det lyder hårdt. Jeg prøver at styre mig og vente til, jeg er 6-7 uger, før jeg booker en scanning – mm jeg aborterer inden selvfølgelig. Jeg er bange for at tage til scanning for tidligt, og at der så ikke er noget at se endnu.
  Kan næsten ikke overskue at skulle prøve igen. Hvorfor skulle det lykkes tredje gang, når det er nu gået galt to gange tidligere 😕

  12. februar 2022 kl. 09:18

  Åh det lyder hårdt. Jeg prøver at styre mig og vente til, jeg er 6-7 uger, før jeg booker en scanning – mm jeg aborterer inden selvfølgelig. Jeg er bange for at tage til scanning for tidligt, og at der så ikke er noget at se endnu. Kan næsten ikke overskue at skulle prøve igen. Hvorfor skulle det lykkes tredje gang, når det er nu gået galt to gange tidligere 😕

   

  Forstår dig godt, men det er jo det der er fandens ift abort… hvis det er en ma, kan fosteret jo bare ligge i maven forholdsvis længe,  og man tror man er gravid og at alt bare er fint. Jeg var i chok da jeg troede jeg var trygt gravid, men fosteret havde været dødt i en måned 😒 hvis jeg vidste hvor jeg langt jeg nogenlunde var, så havde jeg for længst booket en scanning eller 7. Men jeg er kortere end jeg troede, eller også har jeg gang i endnu en ma eller en slow starter… håber selvfølgelig det første eller sidste.

   

  Jeg vælger at jeg bare holder ved den nye scanning på sygehuset, for skulle jeg få dårlige nyheder, så kan jeg allerede den dag få lagt en plan for abort.

  12. februar 2022 kl. 10:13

  Jeg håber, symptomerne snart kommer, så du kan få noget ro. Var det ikke en ide med en tryghedsscanning i uge 6+?

  Jeg har været gravid 4 gange.

  Første gang ingen symptomer – sund og rask graviditet.

  2. gang mega meget kvalme og opkast fra uge 6 til uge 18 – sund og rask graviditet.

  3. gang masser af kvalme og opkast allerede fra 3+4 og frem til uge 5 (biokemisk graviditet, der går til uge 5).

  4. gang ingen symptomer før uge 6+ og kvalme og opkast derfra (sund og rask graviditet).

  Jeg ved sgu ikke, hvornår jeg er gravid…

  12. februar 2022 kl. 12:27

  Håber det bedste❤️ og så vil jeg også slå et slag for at en graviditet kan godt være helt anderledes fx 3. Gang selvom man har været gravid på én måde 2 gange tidligere🤞🏼

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.