Close
Log Ind Opret Bruger

At dele transportudgifter og samvær ved sygdom…

 • 26 september 2009, 10:26

  Min datters far skrev igår at de gerne vil have min kæreste og jeg hjalp med at betale for transporten når de, hver anden weekend, skal have min datter. De havde læst på nettet at som noget nyt skulle man deles om transport. Blev så gal. De bor 45 km væk og henter og bringer hende i bil.

  Siger til dem at jeg synes det er urimeligt da de ikke har udgifter til hende ud over når hun er der. Han siger det er for at få flere penge at gøre med og bruge på/med hende, og at de jo også betaler børnepenge.

  Når hun er hos dem, så bruger de aldrig det tøj hun har med, giver hende kun tøj, sko og jakker de selv har købt. Han bruger så som argument at de jo også køber tøj, legetøj mm. Sagde at det med tøjet var deres eget valg, og de så burde spare de penge og bruge hendes tøj herhjemme fra. Vi har i forvejen et stramt budget, at VI så skal spænde endnu mere ind for at HAN kan se sin datter, eller hvad man skal sige, det synes jeg bare er så hamrendu urimelig.

  Vi har aldrig været kærester og jeg har været alene hele tiden. Han begyndte ikke at se hende før for 2 år siden da hun var to år. Det var efter en del henvendelser fra mig, tror hans familie pressede på for at se hende og han derfor sagde ja. Hun vil sjældent over til dem, og græder og sådan når hun skal afsted. Hun har det godt når hun er der, det ved jeg, så er ikke bekymret som sådan. Jeg har været mere end almindeligt large og bliver gal over sådan et udspil. Hvordan løser i det økonomiske?

  Sagde jeg ville ringe til SA og få fastsat samvær (det har vi nemlig ikke)og så måtte de løse problemet.

  Ydermere, så har han pga bilulykke, ungen milt. Han vil derfor ikke have hende når hun er syg, da han nemt bliver smittet og hvis han bliver syg kan han risikere at skulle have drop. Det er jo træls kan jeg godt forstå, MEN, han vil derfor ikke have hende hvis hun er forkølet, hoster. Ikke kun når hun er syg og har feber og eller kaster op. Så vil han udsætte weekenden. Nu går vi vinteren i møde og synes det er ret svært at skulle tage hensyn til det. Alle bliver jo forkølet og snottet og sådan. Vi vil jo også gerne have at der er noget system over det og kan regne med hveranden weekend. Hvis vi skal tage hensyn til alt ligefra krillern i halsen og løbenæse, så kan vi jo ikke regne med noget som helst…

  Er træt af at have et delebarn!!!

  Natasja

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.