Close
Log Ind Opret Bruger

Dekorerer toilettet med sin afføring :-(

 • 11 juni 2009, 15:03

  Vi har fået et problem med min steddatter som jeg ikke ved hvad i alverden vi skal gøre ved.

  Hun er 7 år gammel, og går i 0-klasse. Hun bor sammen med sin far og jeg (jeg er stedmor) og ser kun sin mor indimellem. Hendes mor er desværre ikke så interesseret i samværet med sin datter, og der kan godt gå rigtig lang tid imellem de ses. Men jeg synes at min steddatter håndterer det ganske flot.

  Problemet er imidlertidigt at vi for godt 2 mdr siden opdagede at der var tegnet streger på vores badeværelsesvæg. Små fine brune streger, i sirlige mønstre. Vi tog det først for værende mig der var ophavskvinden (jeg er ikke altid for heldig med min hjemmehårfarvning). Disse streger viste sig ved nærmere kontakt at lugte ret meget….. af lort. Og det var det så også.

  Vores badeværelse er normalt rent og pænt men har været under ombygning de sidste 6 mdr, så væggene står rå, og man ligger ikke lige umiddelbart mærke til at der er streger på væggen.

  Dette havde derfor været foregået over nogen tid. Vi konfronterer min steddatter med dette, og hun indrømmer, at hun ja…. tager lort fra numsen når hun er på toilettet, og maler på væggen. Vi spurgte til hvorfor?? og det kunne hun ikke rigtig svare på…
  vi tog det, hvor ulækkert vi end syntes dette her, først humoristisk.
  Hun er kreativ… fint nok.
  Forklarede at det måtte hun bestemt ikke, det var ikke normalt, og at det var ikke for godt med baktusser og sådan…. og skældud var også involveret. Et så stort barn, skal ikke lege med sin afføring var budskabet. Og det forstod hun. Og det ville ikke ske igen.

  Og så troede vi det var ude af verden…..

  Men så er det jo at det desværre skete igen. Denne gang gik det ud over badeværelses radiatoren.

  Og det er bare ikke acceptabelt.

  Vi har talt med store ord. Hun kender godt forskel på rigtigt og forkert. Og hun har ALDRIG før gjort noget så irrationelt. Hun blev enormt flov og ked af det.

  Det er IKKE normalt at et barn i den alder leger med sin egen afføring synes vi. Og vi er meget i tvivl om dette er en reaktion på et eller andet (der er gået meget lang tid siden hun har set sin mor)

  Vi tænker om vi skal snakke med skolesygeplejersken, men vi vil heller ikke ydmyge hende. Hun er ellers "renlig", dvs tørrer sig selv fint, men hun har meget hyppige toiletbesøg….. 8-10 gange dagligt.

  At skælde og smælde hjælper ikke???? HVAD SKAL VI GØRE????

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.