Close
Log Ind Opret Bruger

Debat? Utroskab

 • 17 december 2006, 23:56

  Hej I skønne kvinder!!

  Synes det er på tide til lidt debat her…
  Har I været utro? I et tidligere forhold eller det nuværende?
  Har I oplevet at manden/kæresten har været utro? I et tidligere forhold eller det nuværende?
  Hvad skete der? Er I stadig sammen, eller gik I fra hinanden?
  Og hvad synes I om det?

  18. december 2006 kl. 00:01

  Jeg vil gerne starte med at indrømme at jeg har været utro. Har været det 2 gange.
  Det var i mit sidste forhold.
  Jeg har aldrig oplevet at min kæreste har været utro.
  Vi er ikke sammen længere. Vi er gået fra hinanden, og jeg flytter om 1 måned.
  Jeg syntes ikke at det er iorden at være utro, på ingen måde!!!
  Men vil så også mene, at hvis man er utro, er det sikkert fordi man ikke føler at forholdet fungere som det skal.

  Håber ikke jeg blir haglet ned (hm)

  Knus herfra (kram)

  18. december 2006 kl. 07:57

  Det vil jeg da godt lige give min mening med på… *SS*

  Altså først så vil jeg lige sige at jeg aldrig selv har været nogen af mine kærester utro, men til gengæld har 2 af mine kærester været mig utro, så det er nok derfor jeg aldrig selv har været nogen utro.
  Jeg vil nok indrømme at jeg den første gang blev mega ked af det, og synes at alle der var utro var nogle latterlige folk der ikke tænkte på andres følelser – men kom selvfølgelig over det efter noget tid… havde så en kæreste hvor alt var fint, men hvor det bare ikke holdte pga. andre årsager. Så fandt jeg sammen med min daværende bedste kammerat, som jo vidste ALT om mig – også at min tidligere kæreste havde været mig utro, og vidste hvordan jeg havde det med det – altså elendigt! Vi var sammen i et stykke tid, og så finder jeg pludselig ud af at han er sammen med hans ex-kæreste samtidig med at han er sammen med mig – hvilket jeg så flipper rimlig meget ud over, og han er sådan set bare ligeglad, han slår bare op og siger det fungerer ikke! Ja det var nok det væreste – at min tidligere bedste ven, som vidste hvordan jeg havde det med utroskab, kunne gøre sådan noget imod mig…. Efter dét ville han gerne være venner igen, men jeg brød kontakten, da jeg ikke synes jeg kunne stole på ham igen! Og sjovt nok efter 1½ år ringer han til mig – tudene – da hans kæreste (hende som han var mig utro med) nu var ham utro – og så ventede han at jeg skulle have medlidenhed med ham. Ja ser du lige i dette tilfælde hvor han først har været mig utro – der kan jeg altså ikke have medlidenhed med ham! Måske lidt ondt, men siger til ham at jeg ligesom har prøvet at være i samme situation – og det er bare ærgeligt for ham!!!

  Se nu kunne man jo godt tro at jeg ville hade folk der er deres kærester utro, men det gør jeg sjovt nok ikke. Altså jeg hader dem der har været MIG utro, men efter at jeg havde en veninde der stod i modsatte situation som mig – altså at det var hende der var utro, ja så fik jeg ligesom indblik i hvordan det er at stå på den anden side. Ikke at jeg siger der ikke er noget forkert i at være utro – jeg siger blot at jeg egentlig godt kunne forstå hende.

  Derfor har jeg lidt blandende følelser ang. utroskab. Men mit synspunkt ér at man ikke skal dømme folk blot ud fra at de har været deres kæreste utro. Jeg synes først at man skal vide hvad der ligger bag – altså er det en pige/dreng der er utro bare fordi de synes at det er sjovt? eller er det fordi der er sket noget i det forhold man allerede ér i?!
  Håber det er lidt forståeligt hvad jeg skriver her… *GS*

  Men jeg vil dog lige sende en opfortring til jer der tænker på at være jeres kærester utro!!! TÆNK jer om! Det kan godt være at det ikke påvirker jer på samme måde som jeres kæreste. F.eks. har jeg efter mine 2 forhold med utroskab, haft mega svært ved at stole på nogen som helst. Især kærester – og det er altså ret synd for ham man er sammen med, som aldrig kunne finde på at være utro – at han hele tiden er under lup, fordi man er sikker på at han er én utro – for det har de andre jo været!!!! Så tænk jer om – det at I er utro, kan være dråben til at kokse hjernen op hos jeres kæreste!!!

  Hmm langt blev det da – men med lidt blandet meninger fra mig! 😉

  (kram) Lene

  18. december 2006 kl. 08:42

  Hej

  Jeg vil da også gerne komme med min mening i denne debat. Jeg tror lidt på udsagnet om en gang utro, altid utro. Det gør jeg ud fra de erfaringer jeg har gjort mig med min ex, og med mig selv. Min ex var mig utro, han var kæresten efter mig utro, og havde vist også været det før mig. Jeg har desværre selv været min nuværende kæreste utro – “kun” kys, ingen sex. Det lyder sikkert dumt, men jeg tror ikke jeg kan have sex med andre end min kæreste, for kunne jeg det, så havde jeg nok også gjort det. Min kæreste ved godt at jeg har kysset med en anden, men har har valgt at blive her hos mig. Jeg vil ikke sige, at jeg aldrig kunne finde på at gøre det igen, for man ved aldrig hvad der sker. Og har jeg været væk fra min kæreste nogle dage, eller det går rigtig skidt hjemme, så er det altså “nemt” at falde i igen.

  Som der bliver skrevet i indlægget ovenfor, så kan utroskab, for den der bliver udsat for det, have nogle ret kraftige konsekvenser. Jeg er blevet enormt jaloux, efter at min ex var mig utro. Jeg har det enormt skidt med at have det sådan, men jeg er simpelthen så bange for at miste min kæreste. Og min kæreste giver mig på ingen måde nogen grund til at have det sådan. Han elsker mig over alt på jorden, det er jeg ikke i tvivl om, og alligevel så har jeg altid den der “hvad-nu-hvis”følelse. Det er rigtig ubehageligt, og jeg hader mig selv for at have den.

  Det var min holdning/erfaring

  Knus Mie

  18. december 2006 kl. 12:36

  Jeg forstår simpelthen ikke folk som er utro…jeg har aldrig selv været utro og har heller aldrig oplevet at være ” blevet snydt” af en partner ( så har jeg ihvertilfælde ikke opdaget det  ) Men ved at være utro viser man jo bare at man ikke er til at stole på…den nye partner ( den man er utro med) vil jo vide at man er villig til utroskab…hvorfor skulle man så ikke kunne snyde ham også hvis forholdet blev seriøst? …..jeg kunne aldrig drømme om det, og hvis min mand var mig utro så var det bare UD af klappen.

  For mig kan utroskab ikke retfærdiggøres af at ens forhold går dårligt, hvis ens forhold går skidt må man sku da løse problemerne eller aflutte det…helt ærligt!!  -og hvis man har det sådan at man overhoved har lyst til at hoppe i fjerene med en anden så skulle man jo nok lige tage sit forhold op til revision….for et eller andet må der jo så være galt. Elsker man hinanden har man da slet ikke de tanker eller lyster.

  Jeg ved med mig selv at jeg aldrig kunne tilgive min mand hvis han var mig utro, tilliden ville aldrig kunne genoprettes, det er 100% sikkert. 

  Julehilsner Rikke

  20. december 2006 kl. 14:42

  altid utro. tror jeg ikke på. vil mene at er man utro må der være noget galt i det forhold man er i.

  Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.