Close
Log Ind Opret Bruger

9 dage forsinket og alle gravidtetteste negative

 • 28 oktober 2020, 10:27

  Hej. Jeg er en kvinde på 23 og min fyr og jeg startede på projekt baby for 3måneder siden.

  Jeg har ikke været på P-piller i godt og vil 2 år efterhånden. 

  Jeg havde sidst menstruation den 20 september og har det normalt 4 dages tid. Min menstruation har været nogenlunde regelmæssigt.

   

  Jeg er en overvægtig kvinde men det har ikke virket som et problem før at min vægt har stiget og sinker.

  Har ikke PCO eller PCOS er tjekket.

  Jeg er I dag 9 dage forsinket og har Jeg taget mange gravidtet teste hvor alle er negative med en dags imellem rom.. helt negative. Jeg har ikke været ved lægen.

  Jeg har mistet håbet om jeg ikke er gravid men drt nok min dumme krop. Jeg har haft smerter i underlivet 10 dage efterhånden som føles som menstruation smerter.

  Nogle der har oplevet samme problem?

   

   

  Avatar
  Anonym
  28. oktober 2020 kl. 10:39

  Det er ret almindeligt at kroppen enten kan springe en mensturation over hist og her, eller at ens ægløsning falder senere end den plejer, og mens derfor først kommer senere end normalt. Det er ikke noget man behøver at gå til lægen med, da det som sagt er ret almindeligt. Hvis ikke du får din mens om en måneds tid kan du tage fat i lægen og forhøre dig. Men indtil da så er det bare at væbne dig med tålmodighed????  

  held og lykke med det videre pb ????????

  29. oktober 2020 kl. 13:23

  I sidste cyklus gik jeg 15 dage over tid, hvor jeg konstant testede negativt på mine hjemmetests. Jeg var så ved lægen på dag 14, hvor jeg tog en af deres tests, der igen var negativ. Morgenen efter, altsåpå dag 15, kom min menstruation. Jeg er derfor ret overbevist om, at psyken spillede mig et puds, for jeg kunne åbenbart først slappe ordentlig af i kroppen, da lægen havde givet mig et svar 🙂 

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.