Close
Log Ind Opret Bruger

Cyklus efter fjernelse af hormonspiral

Tagget: 

 • 12 september 2021, 12:49

  Hej alle.

  Jeg fik fjernet min hormonspiral for 6 uger siden, da kæresten og jeg vil i gang med pb, og mens jeg havde den havde jeg ingen mens. så jeg kender ikke min cyklus. Her 6 uger efter den er blevet fjernet, har jeg endnu ikke haft nogen form for blødninger eller mærket noget (ikke engang i forbindelse med den blev fjernet).

  Jeg er derfor meget nysgerrig på at høre, hvornår jer som har fået fjernet jeres spiral, “fik jeres cyklus igen”.

  12. september 2021 kl. 14:00

  Jeg fik også min hormonspiral fjernet  i august. Det var en onsdag og mandagen efter fik jeg min menstruation. Den varede dog kun en enkelt dag, så det var lidt underligt. Men jeg fik så ægløsning ca. 12 dage efter. Jeg testede med ægløsningstest, for at være sikker.

  12. september 2021 kl. 15:03

  Hej med dig

  Min cyklus har, efter 9 måneder uden spiral, stadig ikke normaliseret sig. Ligesom dig havde jeg ikke rigtigt menstruation i de ca. 3 år, jeg havde spiralen i. Jeg følte, at alle mine veninders cyklus vendte tilbage med det samme, og flere blev hurtigt gravide. Så det er bare vildt frustrerende ikke at ane, hvornår det kommer igen – det er du bestemt ikke ene om!

  Heldigvis får jeg ægløsning (det er jeg for nyligt begyndt at teste for) og menstruation. Men der kan gå op til 45 dage imellem, og det er meget uregelmæssigt. Jeg tror måske, at kroppen nogle gange har brug for ekstra lang tid for at komme tilbage.

  Kh

  12. september 2021 kl. 15:05

  Dertil er min menstruation i dag blevet meget svagere end den var førhen. Derfor var jeg i starten i tvivl, om det overhovedet var en reel menstruation. Men det har jeg fået afkræftet med ÆL-testsne, og blødningen kommer punktligt 14 dage efter 🙂

  13. september 2021 kl. 07:43

  Det lyder ikke helt dumt at tage nogle æl-tests, det har jeg slet ikke tænkt, da jeg håbede min mens. ville kommer forholdsvis hurtigt efter spiralen blev fjernet -eller bare en eller anden form for reaktion efter. Men jeg tager ud og køber æl-tests i dag, så jeg kan prøve at finde ud af min cyklus.

  Det er rart at høre jeg ikke er ene om den følelse, capricorny 🙂 Jeg har læst en del på nettet, og der synes jeg langt de fleste skriver at deres cyklus fortsat var normal efter de havde fået fjernet spiral. Men vi er jo ikke ens, og vores kroppe reagere forskelligt og er forskellige om at “finde normalen”.

  14. september 2021 kl. 08:38

  Jeg fik fjernet min hormonspiral 11 januar i år , vi startede pb februar og har haft regelmæssig mens lige siden, men er ikke blevet gravid endnu, her 7 mdr efter 🙄

  så nu tænker jeg at købe nogle æl test for at se hvor min æggeløsning ligger og om den så er regelmæssig☺️ For jeg tænkte bare at min cyklus var normal eftersom min mens kommet som den skal, men ens cyklus er vel først normal hvis både æggeløsning og mens er regelmæssig ☺️

  14. september 2021 kl. 15:23

  Hej ☺️

  Jeg gik til arkupunktur for at få min mens. i gang igen og stabilisere min cyklus efter 7 år med hormononspiral.

  Jeg var der 2 gang med en uges mellemrum. Om aftenen efter anden gang kom min mens ☺️

  Så det kan jeg virkelig anbefale ☀️

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.