Close
Log Ind Opret Bruger

Corona og gravid

Tagget: 

 • 20 november 2023, 13:13

  Kender i den der følelse hvor man panikker inden i? – sådan har jeg det lige nu.

  Måske nogen kan komme med solstråle historier ☺️ i sommers mistede vi i uge 9, første graviditet og det gjorde så ondt indeni. Jeg blev hurtig gravid igen og er i dag 11+0❤️ vi så den lille spire for en uge siden, hjerteslag og alt godt.

  Nu ligger jeg så med en tarveligt omgang corona og kan kun tænkte på om lille spunk er okay! Føler alle symptomer er væk. Mine bryster er tunge – men gør ikke ondt mere 😵‍💫 kvalmen er der heller ikke..

  Nogen der har oplevet noget lignende? Hvis ikke det var fordi jeg lå syg, så have jeg bestilt en scanning tid asap!❤️

  20. november 2023 kl. 13:58

  Jeg lovet dig, at baby ikke er i fare fordi du har corona. Det må du hvile i. Jeg havde i øvrigt selv corona da jeg var 3 måneder henne, faktisk lidt ligesom dig og baby ligger lige her, 5 måneder gammel.

  God bedring 😊

  20. november 2023 kl. 14:10

  Øv hvor irriterende☹️

  Kan godt forstå du bekymrer dig, det tror jeg er helt normalt efter tab, jeg går selv i panik over alting.🙃

  Min svigerinde fik corona i første trimester (endda dengang det var den stærkere Delta-variant), og hendes datter er 1,5 år og har det super fint, der var ingen komplikationer. Tror du skal sørge for at hvile en masse, få spist noget og drikke en masse væske og så tage en Panodil, hvis du oplever at du har feber. Og så endelig ringe til lægen, hvis du føler at det bliver værre eller du er meget bekymret.

  Tror det er ret normalt at ømme bryster forsvinder omkring slutningen af 1 trimester, det gjorde det ihvertfald for mig😊

  Rigtigt god bedring🥰

   

  20. november 2023 kl. 16:26

  Jeg havde corona med den ældste i første trimester, du skal bare være obs på høj feber. Der sker ikke noget med baby ❤️

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.