Close
Log Ind Opret Bruger

Copenhagen Fertility Center- positive erfaringer?

 • 22 marts 2021, 10:04

  Hej alle sammen,

  Jeg skal begynde i fertilitetsbehandling, insemination med donorsæd.

  Jeg var egentlig blevet henvist til en gynækolog, men ventetiden er tre måneder (og jeg skal vente længere, fordi de vil lave blodprøver og vandscanning i hver sin cyklus), så jeg ringede til Copenhagen Fertility Center og har egentlig besluttet at starte forløb op hos dem i stedet.

  Min læge snakkede lidt om, at fertilitetsklinikker er "pengemaskiner" i sammenligning med gynækologer. Min ræsonans var dog, at det jo egentlig er lige meget for mig, hvor det bliver gjort og hvordan de forholder sig til mig som 'kunde' – de ved vel alle sammen, hvad de laver rent lægemæssigt, så der er vel lige stor chance for at blive gravid alle steder. Og hvis det er en business, er de vel interesserede i tilfredse kunder?

  Men nu synes jeg alligevel jeg fornemmer, at rigtig mange har været igennem mange inseminationsforsøg på CFC uden held?? De sidste statistikker jeg kan finde for klinikken er fra 2016. Så ved vi faktisk, at de kan gøre os gravide?? Manglen på "succes stories" kunne godt gøre mig lidt bekymret for, at det faktisk ikke er så sandsynligt at blive gravid hos CFC som hvis man gik til en gynækolog… og at jeg måske så skulle tage de par måneders ekstra ventetid alligevel.

  Er nogle af jer blevet gravide på CFC inden for de sidste par år, eller kender I nogen der er blevet det?

  Tak! xx

  22. marts 2021 kl. 10:20

  Jeg har været igennem iui-d hos dem og har været meget glade for dem. 
  Første barn er lavet i første forsøg uden hormoner i 2019. Andet barn er lavet i andet forsøg uden hormoner i 2020. 
   

  Min venindes barn er også lavet hos dem med iui-h, for 3 år siden. 

  Avatar
  Anonym
  22. marts 2021 kl. 12:41

  Nu har jeg desværre ikke haft held hos CFC – men jeg har da været gravid 7 gange i de 3 år, vi har været i behandling der. Det er ikke deres skyld, at jeg bliver ved med at abortere. Det kan gå lidt hurtigt derinde, men til gengæld kan du altid få en hurtig tid, og de har kun lukket 1.januar. Så skriv dine spørgsmål ned på papir og insister på at få svar på dem – ellers har jeg kun været glad for at gå der, de har taget sig rigtigt godt af os med den svære historie, vi er endt med at have (se signatur). 

  Avatar
  Anonym
  22. marts 2021 kl. 16:43

  Jeg har også kun gode erfaringer, dog med IVF. Jeg har opnået graviditet i 50% af de behandlinger vi har fået der. 1 endte i abort, de 2 andre vores ældste børn. Vi har været 3 andre steder før dem, hvor succesraten var 0%

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.