Close
Log Ind Opret Bruger

Celleforandringer

 • 28 marts 2021, 15:46

  Første post herinde. 

  Skulle have ringet til klinikken i morgen og meldt, at menstraution var kommet, så vi kunne starte behandling. Har så lige fået svar fra min alm læge, at der var celleforandringer i min pap smear. High risk, men de vil først se mig om et år til tjek. Nogle, der ved hvad det vil betyde for fertilitetsbehandling? Er ked af at skulle vente.

  På forhånd tak…

  28. marts 2021 kl. 16:17

  Har egen læge ikke henvist dig til gyn? Umiddelbart skal der tages biopsier for at vurdere graden af celleforandringer 

  28. marts 2021 kl. 16:20

  Du skal henvises til en gynækolog, som vil følge celeforandringerne. Når der er forandringer i celleskrabet, skal der laves biopsi. Du får ikke lov at starte op i behandling, med celleforandringer.

  28. marts 2021 kl. 16:30

  Nej, der stod bare, at jeg skal lave en ny tid om et år så jeg kan få lavet et nyt celleskrab. 
  Skal man henvises til en gynækolog for at få lavet en biopsi? Er virkelig ked af, at blive sat så meget tilbage. Har ikke ligefrem alderen til at vente. Øv!

  28. marts 2021 kl. 22:53

  Bille123 skrev :

  Nej, der stod bare, at jeg skal lave en ny tid om et år så jeg kan få lavet et nyt celleskrab. 
  Skal man henvises til en gynækolog for at få lavet en biopsi? Er virkelig ked af, at blive sat så meget tilbage. Har ikke ligefrem alderen til at vente. Øv!

  Jeg ville ringe og snakke med både egen læge og med fertilitet klinikken.

  Celleforandringer kategoriseres i forskellige stadier. Det første er lette forandringer, og kan være helt banale og skyldes andre ting, fx infektion 😊 disse gør at man "bare" indkaldes til et nyt skab inden for en givet periode inden for 1/2-1 år for at se om de fortsat er der. Kender en der havde det, for snart mange år siden, og efter 1/2 år var de væk og er ikke kommet tilbage 😊

  Men igen, ring og snak med din læge om det 😊 og så snak med klinikken om det. De har jo nok prøvet det før 😊

  29. marts 2021 kl. 07:32

  Helt sikkert! Ringer så snart jeg kan. Men kan næsten ikke bære at blive sat 6 mdr tilbage. Som før nævnt, pga min alder vil vi gerne starte NU! 
  Hører stadig gerne fra andre, der har erfaringer med problemet 🙂

  29. marts 2021 kl. 13:28

  Man skal skelne mellem celledorandringer og HPV.

  Det lyder som om du har høj risiko HPV virus i kroppen men kun milde celleforandringer – derfor der ikke skal gøres mere før om et år, da kroppen skal have mulighed for at løse det selv. 

  Avatar
  Anonym
  29. marts 2021 kl. 19:29

  Du skal henvises til gynækolog, som kan tage en biopsi for at tjekke graden. Jeg fik selv konstateret celleforandringer; minimum CIN1, men de kunne ikke udelukke værre, da jeg også havde noget inflammation. Jeg stoppede projekt baby, og ventede 1/1.5 år, så var det gået i sig selv. 
   

  Jeg mindes dog, at min gynækolog egentligt havde sagt, at jeg godt kunne fortsætte projekt baby, hvis jeg selv følte for det. 😊

  Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.