Close
Log Ind Opret Bruger

CD 43

 • 25 november 2022, 11:25

  Hej De damer.

  Jeg fik d. 11/10 fjernet min sprial. Jeg har haft det i 6 år, og før det var jeg på p-piller, så har nærmest aldrig haft en upåvirket cyklus. Igennem de år med spiral har jeg næsten ikke haft blødning.

  d. 13-d. 17 havde jeg min første mens, som gik helt fint. Jeg gik ud fra den gennemsnitlige cyklus og regnede med at få det igen 28 dage efter d. 10/11.

  Jeg har INGEN tegn haft på menstruation endnu, men har haft oppustet mave (jeg er slank, men har en konstant bule nederst på maven). De sidste 2 dage er mine bryster gjort mere ondt end jeg nogensinde har oplevet, har ikke kunne ligge på siden eller noget.
  Derudover har jeg on/off menstruationssmerter.. men som sagt INGEN mens.

  Jeg sover 13 timer i døgnet, men jeg har taget g- test som er knald negative.

  Jeg leder efter andre der har oplevet gener efter at få fjernet spiral, eller haft så lange cyklusser.. bare et eller andet.. er i vildrede..

  Mvh. en meget frustreret kvinde, haha

   

  25. november 2022 kl. 14:14

  Da jeg fik fjernet min hormon spiral og faktisk frem til jeg fik min kobberspiral (efter jeg fødte) var min cyklus helt fucked. Har også haft lange på sådan 48+ dage. Det var også grunden til, at jeg efter jeg havde født besluttet mig for ikke at skulle på hormon prævention igen, min krop har det meget bedre uden 😊

  Da jeg blev gravid med min søn tror vi min cyklus var på omkring 45 dage, men vi ved det ikke, fordi den netop var så uregelmæssig

  27. november 2022 kl. 10:16

  Pyha, jeg håber min cyklus bliver normal igen.. men det forhåbentligt først om ca 9 måneder, for jeg står nu med en positiv test 🙂 Har jo dog ingen anelse om hvad uge jeg er i, da min cyklus nåede helt op på 45 dage, men jeg ikke ved hvornår jeg havde ægløsning.. så gift sidste menstruation er jeg 6+3, men jeg er ret sikker på jeg slet ikke er så langt..

  27. november 2022 kl. 10:23

  Tillykke 🌸 du kan prøve at snakke med lægen og sige at du ingen ide har grundet den lange cyklus, da det i forhold til scanning og blodprøver er ret vigtigt at man ved det ☺️

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.