Close
Log Ind Opret Bruger

Bussemænd!!

 • 4 juni 2009, 09:23

  Godmorgen piger!

  Altså – min lille pige på 3½ uger døjer voldsomt meget med bussemænd i næsen! De sidder langt tilbage i næsen og fylder nærmest hele næseboret ud. Sundhedsplejersken siger, at man ikke skal gøre noget ved det, men det lyder virkelig som om, at hun ikke kan få vejret nogle gange… Hvad gør I ved det?

  Hov! Og lige et andet spørgsmål: Det ser ud som om hun skalder i hovedet – manden mener at hun skifter hud?! Har I oplevet det? Og hvad gør i ved det?

  Håber I kan hjælpe… 🙂

  KH. CBR

  4. juni 2009 kl. 09:52

  skyller med saltvandspipettter.

  Avatar
  Anonym
  4. juni 2009 kl. 09:55

  Hejsa

  Du kan prøve at dryppe hendes næse med saltvand. Det skal være den slags man køber på apoteket. Hvis du går ind og siger at det skal være til et spædbarn, så ved de hvad du skal bruge. Det er sterilt saltvand uden noget halløj i, og det løsner for bussemændene, så de burde kunne komme ud, men det kan være lidt svært, hvis det er store skorper. Så sidder de lige indenfor næseboret og man må prøve at fiske dem ud eller tørre dem væk med snippen af en stofble.

  Mht. at hun "skalder" i hovedet – det gjorde min søn også kortvarigt og jeg tror det er noget med at skifte hud eller at de ikke længere har det beskyttende fedtlag som de havde fra fosterfedtet, og så skal huden lige tilpasse sig. Det går over igen 🙂 Jeg smurte lidt med en uparfumeret babycreme men syntes egentlig bare det forlængede processen.

  HeidiP

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.