Close
Log Ind Opret Bruger

Burde vi ikke bare respekterer

 • 13 juli 2010, 22:50

  det Min Mave har besluttet. Det er deres side. Hvis I er så utilfredse er der mange andre graviditets sider på nettet, som måske falder bedre i jeres smag. Jeg forstår ikke alt den ballade Regler er vel regler, og Min mave har ret til at gøre hvad de vil.

  13. juli 2010 kl. 22:52

  Det er bare det, at han er blevet udelukkett pga. andres irritationsfaktor!

  Og MM har fået nye regler! Fra idag kl.15.33… Hvem f***** har læst dem, når man ikke engang får dem af vide!

  Madsen har intet gjort forkert!

   

  Og kan godt se at det måske er dumt at gå imod, men det er vores syn! Vi skal jo ikke bare have et rygklapper fora, vel? 🙂

  13. juli 2010 kl. 22:57

  MM har forklaret og retfærdiggjort hvorfor de gjorde det. De har ændret på reglerne, men hvis man får en advarsel, så burde man jo være opmærksom på hvordan man handler efterfølgende.

  Avatar
  Anonym
  13. juli 2010 kl. 22:59

  kan du finde tråden frem hvor det står…

  nope, for den er slettet.. 🙂

  Så lige nu fremstår vi som latterlige, pga grundlaget er væk..

  men kageteenageren har helt ret 🙂

  13. juli 2010 kl. 22:59

  Som sagt kan jeg godt se det fra begge sider… Men de må også kigge ind i dem selv og se om det her virkelig var det rigtige! Godt nok fik han en advarsel, men hvad gjorde den flinke Hr. Madsen, der kunne støde dem!

  Desuden er man selv uden om, hvis det i de første par dage ikke bliver fulgt retningslinjerne, da man vælger ikke at informere om det…

  Hav en god aften

  13. juli 2010 kl. 23:07

  – Jeg har været medlem i 2½ år. Jeg har skrevet i omegnen af 300 indlæg, og svaret i 1500 tråde. Jeg føler faktisk at jeg bliver en lille smule til grin, når retnings¨linjer jeg har kendt og fulgt bliver lavet om henover hovedet på mig, og en tråd jeg har svaret i bliver slettet så grundigt at jeg ikke engang kan se hvad den er endt med. Det er ikke i orden. Jeg skrev i tråden i morges, og nu er der så sket en forfærdelig masse på 12 timer.

  At alle Madsens indlæg bliver slettede er justitsmord, idet der ingen mulighed er for at han kan rense sig selv. Beskyldt for upassende opførsel er da ikke nogen skøn label at få sat på – slet ikke når det ikke passer. For som jeg skrev i MadsenRex tråden i morges, så har jeg bværet vidne til kvindedebatter på langt lavere niveau, med meget dårligere argumentation. Det er så slettet nu, men jeg har ikke noget imod at skrive det igen. Og igen.

  Knus Pernille – som ryster på hovedet af politistat-tankerne

  Avatar
  Anonym
  14. juli 2010 kl. 23:10

   mette

  Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.