Close
Log Ind Opret Bruger

Brystforstørrelse Nygart

 • Avatar
  Anonym
  3 juli 2013, 18:06

  En bruger herinde fraråde mig at bruge Nygart .. Googlede dem lige og finder en del delte meninger om det .. nogle siger det er noget lort og ander siger det er et fantastisk sted ..

  Har brug for lidt input .. 

   

  OBS. Dette er udelukkende en debat om erfaringer fra Nygart frabeder mig at folk påtaler min angst eller andet der ikke har med tråden at gøre !

  3. juli 2013 kl. 19:33

  Nu ved jeg ikke om mit indlæg er tilladt, for vil egentligt bare sige, at du nok ikke finder et sted hvor ALLE er tilfredse med behandlingen. Hvis du føler dig tryg, og generelt set har hørt positive erfaringer med dem, så vælg dem. Tag evt. til forundersøgelsen, der kan du måske også danne dig et indtryk 🙂

  3. juli 2013 kl. 19:43

  Jeg har to veninder/ bekendte som fik lavet der, den ene er blevet om opereret 3-4 gange og den anden fik lavet en omoperation og er efterfølgende fået lavet dem et andet sted.. Så jeg ville nok lede efter noget andet, bla.a i sverige skulle de ha nogle fantastiske stedet…!

  Avatar
  Anonym
  3. juli 2013 kl. 19:51

  Babymutti2013 skrev:

  Nu ved jeg ikke om mit indlæg er tilladt, for vil egentligt bare sige, at du nok ikke finder et sted hvor ALLE er tilfredse med behandlingen. Hvis du føler dig tryg, og generelt set har hørt positive erfaringer med dem, så vælg dem. Tag evt. til forundersøgelsen, der kan du måske også danne dig et indtryk 🙂

  Ja det er også det jeg tænker ..

   

  Nu har jeg heller ikke vildt meget forstand på det men mine bryster er meget små .. ligner faktisk lidt at jeg kun er i puberteten .. bruger en 70a og tænker da at bryster der hænger og mangler at blive fyldt ud er et større "projekt" for kirugen og resultaten måske mere usikkert men jeg ved det ikke ..

  3. juli 2013 kl. 19:59

  Hmm… Nej det er altså ret svært! Jeg har selv leget lidt med tanken om at få lavet bryster, når jeg er færdig med at få børn. Men det er bare et bombefelt at bevæge sig igennem, for man kan være mega heldig og mega uheldig med selvsamme kirurg :/
  Det bedste er nok, at tage ud og snakke med dem og prøve at finde ud af, om de tager dig god tid eller om de bare vil have folk ind og ud, så der kommer penge i kassen.

  3. juli 2013 kl. 19:59

  Dig= sig

  Avatar
  Anonym
  3. juli 2013 kl. 20:02

  Det tror jeg også .. alle jeg har snakket med siger at de er super søde og det er også min egen oplevelse da jeg har snakket i tlf med dem 3 gange :)..

  Glæder mig til d.15 hvor jeg skal til forundersøgelse

  3. juli 2013 kl. 20:15

  Min søster har fået lavet sine derinde og der har været så mange problemer og de er absolut ikke pæne! Fik selv lavet mine i Frederikssund, super godt resultat og god behandling! Der har ingenting været med mine!

  4. juli 2013 kl. 06:54

  Mine er som allerede skreve lavet hos Nygart,og jeg kan ikke sætte en finger på klinikken,og kender ingen det har dårlige erfaringer. 

  Men du skal være meget opmærksom på,at ALLE klinikker har både gode og dårlige historier,da de har rigtig mange kvinder igennem,og faktisk er det i langt de fleste tilfælde,ikke klinikken der er noget galt med,når brysterne ikke bliver som forventet.

  I langt de fleste tilfælde,er der tale om ‘fejl’ hos den pågældende kvinde,så hendes krop enten bare har svært ved at ‘acceptere’ implantaterne,eller at hun mod bedre rådgivning,har valgt en implantattype og/eller størrelse der ikke passer til hende.

  I dit tilfælde ville jeg pga. din angst,være meget påpasselig,med at læse for meget rundt omkring,for du vil som sagdt altid finde stræk historier om ALLE klinikker.

  Nu til dags er de alle sammen så dygtige,at den ene klinik ikke er så meget bedere,at det er af betydning,de hyppigeste forskelle,er normalt prisen og hvor stor implantater,de max vil ligge i. 

  4. juli 2013 kl. 07:17

  Ved ikke hvor i landet du er fra og har igen erfaring personligt men har hørt og selv undersøgt H.C Andersens klinikken/privathospital i Odense og de skulle være vildt dygtige! Og når jeg selv skal have lavet mine bryster så bliver de helt sikkert der! Har tre veninder der har fået lavet bryster der og de er ja nøjagtig som de ønskede 🙂

  19. november 2014 kl. 15:53

  Hej!

   

  Jeg ville absolut ikke fraråde Nygart. Tværtimod er jeg selv super tilfreds med mine bryster, som jeg har fået lavet større. Fik dem lavet hos http://www.nygart.dk – og jeg ville uden at blinke anbefale det til alle. De var meget professionelle, og jeg er tilfreds med resultatet. Håber, det hjalp lidt.

  19. november 2014 kl. 16:12

  Jeg har fået lavet mine hos Nygart sidste år i april og jeg har været meget tilfreds med hele den bahandling jeg har fået det.. Samt det flotte resultat 🙂

  Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.