Close
Log Ind Opret Bruger

Brunt udfløj

 • 14 september 2006, 06:13

  Godmorgen piger,

  Sagen er den at jeg ikke har haft min mens i 145 dage, og i starten af august fik jeg konstanteret PCO.

  Gynægologen sagde at jeg skulle regne med at der godt kunne gå op til endnu et halvt år, før end at jeg fik min mens og derved også måske et år før end at jeg kunne blive gravid.

  Gyn. ville ikke give mig nogle former for homoner, men jeg skulle selv spise andre ting og motionere.

  Vi er først gået rigtig i gang med det her for 12 dage siden, og ikke fuldstændig overdrevet, for vi skal lige ind i rytmen, men her de sidste to dage har jeg været hjemme med forkølelse og feber, men samtidig opdaget at jeg havde lidt brun udfløj, Hvad er nu det tænker jeg?????

  “forventer” jo ikke rigtig at se mens eller andet før om lang tid. Ville selvfølgelig blive lykkelig hvis det havde tænkt sig at komme – ingen tvivl om det. 😮

   

  Knus

  Nuser-Muser

  Avatar
  Anonym
  16. september 2006 kl. 17:55

  (hej)

  jeg fik konstateret pco-s for et år siden i februars var jeg inde og blive opereret de brændte alle mine cyster væk på æggestokkene min mens gik igang men jeg blev ikke gravid efter 2 mdr kontaktede vi vores læge i brædstrup og jeg kom på hormon piller samt sprøjter i ca 10 dage derefter blev jeg insemineret idag er jeg 17 uger henne jubiiii så det kan lykkes

  knus anne

  5. december 2006 kl. 16:50

  Hej ;O)
  Jeg har ikke fået konstatteret pco – endnu, men er 95% sikker på, jeg har det. Min mens  er udeblevet de sidste to gange, hvor den så kom mange dage senere. (flere ting peger imod det). De første mdr efter p-pille stop havde jeg mørkt udflåd i en uge mens i 2 dage også mørkt udflåd i endnu en uge (forestil dig liiiige hvor træls det er smiler!)
  Nåh men jeg tror måske din krop varsler dig mens :O)

  (kram) herfra

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.