Close
Log Ind Opret Bruger

Bruger i naturlige cremer og sæber?

 • Avatar
  Anonym
  23 marts 2021, 07:52

  Hej,

  Jeg har for få uger siden fået mit første barn, og som I ved er man ekstra overbeskyttende og vil kun det bedste for sit barn. I den anledning er jeg kommet i tvivl om cremer og sæber helst skal være lavet på naturlige ingredienser uden parfumer og parabener? 
  Synes det kan være rigtig overskueligt at finde ud af om mit barn kan tåle sæber og cremer med et svagt indhold af parfume eller parabener. 

  Jeg er støt på nogle produkter, men ved ikke om de er værd at prøve, da priserne ofte kan være lidt højere, hvis man ønsker et naturligt indhold af ingredienser i produkterne man giver sit barn. Jeg er stødt på produkter fra Humdakin, som har udviklet deres produkter ud fra nordiske ingredienser såsom kamille og havtorn. Har nogen af jer prøvet sæber eller cremer herfra – og hvis ja er de pengene værd? 

  Håber på nogen svar på min tråd – god dag til jer alle smiley

  Avatar
  Anonym
  23. marts 2021 kl. 08:23

  Vi har købt cremer og sæbe til ham med astma og allergiforbundets mærke på fra Rema og Bilka (Lille Kanin). Vaskemiddel er det vi normalt bruger med parfume.. Han er vores første 🙂

  Tilføjer lige at vi ikke har fundet noget vaskemiddel uden parfume jeg kan tåle.. Jeg får nældefeber og udslæt af de 5 vi prøvede, så gav op og tog det der virkede, med parfume..

  23. marts 2021 kl. 08:51

  Hvis du gerne vil beskytte dit barn mod udvikling af allergi, er det en rigtig god idé, at alle plejeprodukter, vaskemidler osv. er udstyret med astma og allergi kransen. 

  Personligt vil jeg ikke løbe risikoen, og køber kun produkter uden parfume og hormonforstyrrende stoffer.

  23. marts 2021 kl. 08:53

  Vi bruger cremen "Mommy and me" og sæbe uden parfume osv. Derudover vasker jeg kun tøj i parfumefri vaskemiddel 🙂 

  Generelt synes jeg, at vi prøver at tage hensyn, men vi er heller ikke hysteriske 🙂 

  23. marts 2021 kl. 09:40

  Min søn på 15 mdr er først lige begyndt at få lidt sæbeskum i badevandet, da han ser at storebror får det. Ellers har vi aldrig brugt creme og sæbe, kun lidt zinksalve til en rød numse og så en vaskeklud med vand til at vaske ham af. Huden har slet ikke godt af det. Hvis du endelig skal købe noget, så har alle supermarkeder deres egen serie af babyprodukter med svanemærke og allergimærke. Ingen grund til at bruge mange penge på produkter der ser fine og naturlige ud, men sikkert er proppet med alt muligt skdit

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.