Close
Log Ind Opret Bruger

Brug for lidt hjælp

 • 28 februar 2004, 14:15

  Hej Piger.

  Det ser ud til at jeg, efter 2 SA´er, endelig er blevet gravid igen. Jeg har testet positiv og er iflg netbaby.dk 4+2 idag.
  Jeg har normalt en cyklus på 26 dage og er i dag på 30. dagen. Jeg har stadig lidt murren i livmoderen, altså lidt som mens smerter, bare slet ikke nær så kraftigt.
  Er der nogen af jer der havde det lige til at begynde med, og hvornår stoppede der i så fald?
  Grunde til at jeg spørger er at den ene SA startede nemlig på den måde, altså med murren i underlivet, der var jeg godt nok i uge 9.
  Ved godt jeg spørger meget, men jeg vil jo forfærdelig gerne have at det holder denne gang.

  På forhånd tusind tak.

  Knus
  Betiina

  28. februar 2004 kl. 15:44

  Hejsa Betiina! 🙂

  Først og fremmest STORT tillykke med din graviditet 😀

  I de første par uger af min graviditet (fra 4.uge) havde jeg også murren i underlivet.
  Jeg havde en del mens-ligende smerter og var også bekymret for disse. Men jeg fik af vide af en læge på Hvidovre at det er helt NORMALT med mens-agtige smerter og det behøver bestemt ikke være tegn på kommende abort.
  \”Mens\” smerterne er såkaldte ligament – smerter og det er fordi livmoderen er godt i gang med at udvide sig, at det gør ondt.
  Jeg er nu i 19 uge og kan stadig få disse mens-agtige smerter :)I følge min jordemoder er det meget forskelligt ´fra kvinde til kvinde, hvornår disse ligament- smerter holder og ligeledes hvornår de starter.
  Prøv at slappe af og nyd din graviditet. Når det gør ondt, aå tænk på at det blot er din krop der er ved at forberede sig til, at den lille spire kan vokse i din mave 🙂
  Held og lykke..
  Kh
  Jesperstrunte 18+2

  Avatar
  Anonym
  29. februar 2004 kl. 13:11

  Jeg havde også menstruations-agtige smerter og murren i maven i starten af min graviditet.
  Og jeg oplever det stadig væk af og til… 😉

  Det er helt normalt! 😀 Det er, fordi ligamenterne giver sig, at du oplever det..
  Samtidig fyldes ens livmoder med blod i begyndelsen af graviditeten – Det gør, at der kommer mere tyngde i livmoderen, og den begynder at vokser. Det kan føles ret ubehageligt, gøre lidt ondt og murre..

  Grunden til, at man forbinder den fornemmelse med menstruation, er jo, at man faktisk ikke kender sit underliv fra andre situationer – Hvis man kan formulere det sådan..

  Selv havde jeg cyster i underlivet en del gange, før jeg blev gravid – Og sidste gang, jeg oplevede de omtalte menstruationssmerter og den velkendte murren, var jeg overbevist om, at NU havde jeg fået en cyste igen.. På det tidspunkt var jeg 30 uger henne..
  Jeg blev tjekket på fødegangen, og det viste sig at være absolut ingenting. 😉 Og jeg fik at vide, at de fleste kvinders æggestokke bliver 100% passive i en graviditet, og at cyster derfor ikke kan opstå..

  Så: Når man kun kender til de smerter/ fornemmelser fra sin menstruation e.l., så er det jo kun naturligt, at man tænker \”abort\”, \”menstration\” eller \”for tidlig fødsel\”,,

  Men du skal være ganske rolig!
  Når det gør ondt eller føles ubehageligt, så er det er god idé at ligge sig på sofaen med et varmt tæppe over og så slappe helt af. Kroppen signalerer til dig, om den har brug for hvile. Og du skal ikke løbe rundt og lave en masse, hvis du er nervøs. 🙂

  Tillykke med din graviditet! 😀 Og mange gang held og lykke!

  Knus fra Kaffetrolden (33+4)

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.