Close
Log Ind Opret Bruger

Brændenælde-te – virker det??

 • 25 maj 2023, 11:19

  Efter 2 fejlede forsøg med oplægning af fryseæg, er jeg begyndt at drikke brændenælde-te op til mit tredje forsøg, fordi det skulle styrke slimhinden, så ægget sætter sig fast.

  Jeg har kun læst positive erfaringer, men der er ikke noget forskning bag virkningen.

  Så nu er jeg nysgerrig på jeres erfaringer – gode som dårlige. Virker det virkelig, eller er det bare hokus pokus?

  25. maj 2023 kl. 12:00

  Personligt tror jeg at meget alternativ medicin inklusive te, virker fordi man tror på det.
  Vi forsøgte os med babyklister i sin tid fordi vi havde prøvet så længe, uden effekt. Dog havde flere bekendte brugt det med held, måske fordi de troede på det, hvor jeg var mere skeptisk omkring det.
  der findes så mange ting på markedet, og jeg tror man skal prøve det som man selv tror vil virke og så må man krydse fingre..

   

  jeg håber det lykkes for dig næste gang ❤️

  25. maj 2023 kl. 13:03

  Altså, jeg drikker te med brændenælde i – men ikke ren brændenælde te. Hvis jeg får en positiv test i denne måned skal jeg da nok lige melde det 😅 men det kræver nu nok mere koncentrerede mængder for at kunne have en effekt.. kunne jeg forestille mig 😅

  25. maj 2023 kl. 13:04

  Hjalp det så med babyklister?

  Tak for tilbagemeldingen. ♥️
  Jeg håber virkelig også det lykkes denne gang 🤞

  25. maj 2023 kl. 13:07

  Altså, jeg drikker te med brændenælde i – men ikke ren brændenælde te. Hvis jeg får en positiv test i denne måned skal jeg da nok lige melde det 😅 men det kræver nu nok mere koncentrerede mængder for at kunne have en effekt.. kunne jeg forestille mig 😅

  Det må du endelig gøre! 😊 Jeg drikker 2-3 kopper om dagen. Hvor meget drikker du af det?

  25. maj 2023 kl. 13:10

  Jamen jeg drikker 1-2 kopper af pukka cleanse (har vidst fået nyt navn) hver dag. Det hjælper nemlig på min søde tand, og jeg vil gerne skære lidt ned på sukker (skriver jeg imens jeg spiser oreos på kontoret 😂)

  men det er jo kun positivt hvis det også hjælper med projekt baby nr 2 😁

  25. maj 2023 kl. 13:38

  @natalle

  jeg startede med at drikke brændenælde te i sidste måned for at styrke slimhinder i livmoder efter en MA i august 2022, jeg ved ikke hvis den hjælper med at blive gravid men jeg kunne mærke at jeg har blødt væsentlig mindre i denne cyklus og normal er med virkelig kraftige blødninger og den varede kun 4 dage 😳 og normalt varer 6 -7 dage.

  25. maj 2023 kl. 14:15

  @natalle jeg startede med at drikke brændenælde te i sidste måned for at styrke slimhinder i livmoder efter en MA i august 2022, jeg ved ikke hvis den hjælper med at blive gravid men jeg kunne mærke at jeg har blødt væsentlig mindre i denne cyklus og normal er med virkelig kraftige blødninger og den varede kun 4 dage 😳 og normalt varer 6 -7 dage.

  Jeg har faktisk næsten samme oplevelse, men jeg tror nærmest ikke på, det kan være det. 🤔

  Jeg startede med brændenælde-te i mandags, og min menstruation startede tirsdag. Normalt er den kort på 3-4 dage, men i dag, 2 dage efter den startede, er den ovre. Og den har også været mindre kraftig.

  Håber, det fører noget godt med sig! 🙂

  25. maj 2023 kl. 14:30

  Hjalp det så med babyklister? Tak for tilbagemeldingen. ♥️ Jeg håber virkelig også det lykkes denne gang 🤞

  ikke for os 🙂

  men har bekendte der mener det gjorde udslaget.. i mine øjne var det dog nok nærmere et sammentraf…

  25. maj 2023 kl. 15:10

  Jeg startede med at drikke brændenælde te i den her cyklus hvor jeg blev gravid, stoppede nogle dage efter æl da jeg har læst at det kan give kramper i livmoderen og dermed medføre abort. Jeg startede op på pukka womankind lige ved æl og blev ved med at drikke det indtil første scanning da det også skulle være rigtig godt for fertiliteten og ingen risiko ved graviditet. Har ikke været god til at få det drukket efterfølgende pga kvalme. Jeg har 4 tab bag mig og det er første gang vi ser hjerteblink 🌸

  25. maj 2023 kl. 15:35

  @simse92 hmm, jeg har slet ikke hørt om man ikke må drikke brændenælde som gravid. Har faktisk kun læst det modsatte 😳 vil du fortælle lidt mere, eller dele nogle kilder på det? 🙏🏻 (nu bliver jeg nørde-nysgerrig 🤣)

  25. maj 2023 kl. 17:14

  Jeg søger alting på engelsk da der som regel ikke står særlig mange ting på dansk eller er lavet særlig meget forskning. Det er generelt set også okay at drikke, men med 4 tab skulle jeg absolut ikke tage nogle chancer. Jeg spiser fx heller ikke lakrids mere da der skulle være ting i der forringer fertiliteten 🌸

  https://www.healthline.com/health/pregnancy/nettle-tea-pregnancy#what-is-it

  25. maj 2023 kl. 18:14

  Ja. Jeg håber der kan hjælpe ☺️

  26. maj 2023 kl. 10:51

  Jeg har også set på nogle engelske sider, at de anbefaler hindbærblade-te fra røde hindbær før graviditet, da det skulle styrke slimhinden. Men alle danske sider, jeg har set, advarer imod det op til en graviditet, fordi det skulle øge risikoen for abort. 😐

  Er der nogen, der har erfaring med hindbærblade-te før graviditeten?

  26. maj 2023 kl. 11:15

  Jeg har også set på nogle engelske sider, at de anbefaler hindbærblade-te fra røde hindbær før graviditet, da det skulle styrke slimhinden. Men alle danske sider, jeg har set, advarer imod det op til en graviditet, fordi det skulle øge risikoen for abort. 😐 Er der nogen, der har erfaring med hindbærblade-te før graviditeten?

  Tag folinsyre tilskud eller gravitamin det giver dig det du skal bruge og så lad være at tage chancer med alt mulig mærkeligt.. hvis danske sider/sundhedsmyndigheder fraråder det så er det i reglen en dårlig ide at prøve. Du kan eventuelt ringe til en fertilitetsklinik og bede om råd/vejledning.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.