Close
Log Ind Opret Bruger

Blødning

Tagget: 

 • 4 juni 2021, 05:10

  Hej alle 🙂

  Jeg fødte for 6 uger siden med kejsersnit,  min blødning har været aftagende men den seneste uge har jeg blødt meget kraftigt med blodklumper i :s… nogen der har oplevet lignende, om det er normalt?

   

  5. juni 2021 kl. 09:43

  Hej.

  Jeg fødte for et halvt år siden ved kejsersnit, og oplevede noget lignende. Jeg ringede til vagtlægen da jeg blev meget forskrækket over den meget kraftige blødning med store klumber. Vagtlægen spurgte om jeg ammer, fordi hvis man ikke ammer kan det være at du har fået menstruation. Jeg ammede ikke, da det slet ikke gik med amning med den store. Det skal så også lige siges at jeg fik blodfortyndende medicin, fordi de var bange for at jeg ville få blodpropper. Hvis du ammer tror jeg også at man kan få menstruation, det er vist bare ikke så tit det sker.

  Så ro på, det skal nok stoppe igen 🤗

  Jeg håber at mit svar hjalp dig.

  Kæmpe tillykke med den lille ny 👶

  Venlig hilsen Sirid.

  5. juni 2021 kl. 14:05

  Hej Sirid

  Tusind tak for din besked 😄, man går

  hurtig i panik når man ser al den blod og blodklumper.. Vagtenlægen sagde også så længe du ikke har smerter og feber så er alt normalt.
  Tak og tillykke til dig også ☺️
  Rigtig god dag 😄

  5. juni 2021 kl. 14:33

  Tusind tak 🌺

  Ja det er ikke så sjovt, når man pludselig bløder så meget🥵 De glemmer lidt og fortælle at det kan ske, synes jeg 😆 Jeg blev også mega forskrækket 😆 Min egen læge sagde, at man ikke må bløde i mere end 8 uger. Så skal de hjælpe dig med at stoppe med at bløde igen.

  Håber at alt ellers går som det skal med den lille ny.

  Du må også have en rigtig god dag 🥳

  Venlig hilsen Sirid

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.