Close
Log Ind Opret Bruger

At blive ægdonor.

 • 10 juni 2020, 15:57

  Hej alle sammen no

  Dette er mest for at lufte tanker og høre tanker, MEN jeg overvejet, om man skal blive ægdonor.

  Jeg har fået utrolig meget ros for mine æg af lægerne, og er meget fertil.
  Er blevet gravid hurtigt begge gange med begge unger. – Jeg er dog gravid med lillebror lige nu, så der ville gå noget tid, før jeg lige er klar til ægdonation, men men men, har du/I selv overvejet at blive ægdonor? Hvilke tanker har du evt. gjort dig omkring det?

   

  kh.
   

  Avatar
  Anonym
  10. juni 2020 kl. 16:14

  Er dine børn lavet via fertilitetsbehandling, siden lægerne har kommenteret dine æg?

  Der er mangel på ægdonorer i Danmark, og du ville uden tvivl gøre stor lykke for et par ved at donere æg. 
  Jeg overvejede selv at blive åben ægdonor engang, men jeg faldt for aldersgrænsen, inden jeg fik gjort alvor af mine overvejelser.

  Når du engang er færdig med graviditet og amning, og hvis du til den tid har lyst, så er det da bare med at gøre detsmiley

  10. juni 2020 kl. 16:16

  PregnantMom skrev :

  Hej alle sammen no

  Dette er mest for at lufte tanker og høre tanker, MEN jeg overvejer om, man skal blive ægdonor.

  Jeg har fået utrolig meget ros for mine æg af lægerne, og er meget fertil.
  Er blevet gravid hurtigt begge gange med begge unger. – Jeg er dog gravid med lillebror lige nu, så der ville gå noget tid, før jeg lige er klar til ægdonation, men men men, har du/I selv overvejet at blive ægdonor? Hvilke tanker har du evt. gjort dig omkring det?

   

  kh.
   

  Jeg har også overvejet det ???? Jeg har også meget let ved at blive gravid, så jeg tænker, at jeg også må have nogle gode æg ☺ 

  Det der bremser mig er de hormoner man skal tage, og selve ægudtagningen, som vist ikke er særlig behagelig ???? Jeg er en pivskid ???? Var det lige så nemt, som for mænd, så meldte jeg mig gerne.

  Men skulle jeg være donor, så ville jeg gerne være åben donor ???? For donorbørnenes skyld. 

   

  Avatar
  Anonym
  10. juni 2020 kl. 16:18

  Jeg har også overvejet det i nogle år. Især efter at have læst med herinde. Jeg bliver åbenbart også let gravid og det kunne da være fedt hvis noget jeg har og ikke skal bruge kunne hjælpe andre. Har så småt besluttet mig for at gøre det når jeg er færdig med at amme vores yngste. Først tænkte jeg at jeg ville vente til vi var helt færdige med selv at få børn, men vi er ikke helt afklarede på om vi skal have flere og hvis vi skal, skal der minimum gå ca. 4 år og så ender jeg jo med at blive for gammel til at donere. Så indtil videre venter jeg til jeg er færdig med at amme og så tror jeg at jeg gør det. 

  10. juni 2020 kl. 16:26

  Jeg har tænkt på det men er gået fra det igen da der stor sandsynlighed for at jeg har en skidt genetik:

  Hvis jeg får kræft så er jeg 3 generation i lige linje af kvinder der får det. Ind til videre har det været forskellige typer.

  Jeg har beviseligt en genetiske risiko for blodpropper. Ikke så stor men der er flere i familien har haft og en enkelt er død af sin.

  Der er også lidt demens og Parkinsons i familien. Parkinsons et heldigvis ikke ret arvlig men alligvel.

  Ikke at der er tunge psykiske diagnoser i familien men der er flere inkl mig selv som ikke er specielt robuste så der kan også være et eller andet der.

  Jeg har selv fået børn men der har jeg indflydelse på deres miljø. Plus jeg er opmærksom på evt problematikker og kan tage dem i opløbet.

  10. juni 2020 kl. 19:22

  Jeg kan desværre ikke blive ægdonor, da mine æg ikke virker mere. Men jeg har en søn, som jeg har fået ved hjælp af donoræg. Så jeg vil bare lige fortælle jer, der overvejer, at det for mig har været den største gave smiley Jeg er ægdonor evigt taknemmelig, fordi hun har givet mig mulighed for at blive mor. 
   

   

  11. juni 2020 kl. 13:48

  Jeg har været i ivf behandling og kan derfor ikke blive donor – behandlingen har dog fået mig til at tænke over, hvor stor en gave det er at give!

  Hvis I på nogen måde kan finde lysten til det, så vil det være en kæmpe hjælp for andre kvinder!

  Jeg har selv været igennem en enkelt ægudtagning, og jeg syntes ikke den del var slem. De efterfølgende to-tre dage var dog lidt hårde.

  Mht medicinen var jeg ikke mærket af det – man skal dog være frisk på at stikke sig selv en-to gange om dagen i ca 1,5 uge. 
   

  Så, kæmpe tak til jer, hvis I ender med at gøre det!

  Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.