Close
Log Ind Opret Bruger

Blev insimeneret igår (solo) IUI-D

 • 20 maj 2022, 21:03

  Andre herinde som blot går og krydser fingre?

  Igår nåede jeg dagen jeg har tænkt på i årevis. Min første IUI.
  Jeg går konstant og prøver at overbevise mig selv om at det ikke lykkedes. At jeg ikke bliver gravid eller af jeg taber det hvis det rent faktisk skulle lykkedes. Det er så enkelt… Jeg tør ikke at være glad over det. For jeg ved jeg bliver ufatteligt hårdt ramt, hvis jeg sætter positive forventninger og det så ikke lykkedes.

  For en uge siden, fik jeg afvide at mine blodprøver desværre skriger af snarlig og alt for tidelig overgangs alder (jeg er 27). Så klinikken opfordrede mig til at søge mod det offenlige for IVF og spurgte om jeg på trods af det, ønskede at fortsætte.
  Alt inden i mig sagde at jeg skulle fortsætte! Sjællendt har jeg følt noget så stærkt og jeg var ikke et sekundt i tvivl.

  Nu er det så dagen efter DAGEN. Livet går videre og kun en meget lille håndfuld mennesker ved hvad der foregår. Der er ikke ét minut hvor jeg ikke tænker på det, hvilket også bliver forstærket af de stikpiller jeg skal tage morgen og aften.
  Jeg kender personligt ikke nogen kvinder der har gået samme vej som jeg. Dog kender jeg et par stykker der har fået børn, ved at være sædtyve i byen. Jeg dømmer dem ikke, men så ville jeg nu hellere aftale privat donation med den risici det nu har.

  Er der andre der står samme sted som jeg? Er der nogen der vil følges? Dele tanker og op og nedture de næste par uger, indtil der er mere vished

  21. maj 2022 kl. 07:14

  Går også og krydser fingre er dog lidt længere og anden situation.

  Jeg er 38 og single og har valgt at gå udenom klinik med alle de hertil knyttede hormon behandlinger og tider der skal passe. Jeg har valgt hjemmeinsiminering og fundet en doner via forummet regnbuebarnet.

  Min rejse for at blive mor begyndte januar 21 og begyndte første forsøg februar 21 i september 21 efter 7 cyklus forsøg blev jeg gravid endte dog i en ma i november. Ved 5 hele cyklus lykkes det mig så at teste positivt igen er 5+6 i dag så venter på at jeg den her gang forhåbentlig ikke mister.

  21. maj 2022 kl. 13:19

  Knæk og bræk. Her var første IUI-H forsøg i hvert fald lykken 😉

  25. maj 2022 kl. 16:48

  Går også og krydser fingre er dog lidt længere og anden situation. Jeg er 38 og single og har valgt at gå udenom klinik med alle de hertil knyttede hormon behandlinger og tider der skal passe. Jeg har valgt hjemmeinsiminering og fundet en doner via forummet regnbuebarnet. Min rejse for at blive mor begyndte januar 21 og begyndte første forsøg februar 21 i september 21 efter 7 cyklus forsøg blev jeg gravid endte dog i en ma i november. Ved 5 hele cyklus lykkes det mig så at teste positivt igen er 5+6 i dag så venter på at jeg den her gang forhåbentlig ikke mister.

   

  krydser alt hvad der kan krydses for dig.
  de værste bivirkninger forsvandt for 2-3 dage siden. Så jeg har lidt mistet forhåbningen.
  jeg har virkelig også overvejet det og havde enlig en aftale med en donor, men det gik i vasken

  2. juni 2022 kl. 05:52

  Testdag og dagen hvor jeg skal ringe til klinikken og fortælle dem hvad den siger 🌸

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.