Close
Log Ind Opret Bruger

Biokemisk graviditet

 • 14 maj 2022, 08:05

  Hvad er jeres erfaringer med biokemisk graviditet? Jeg stod med en positiv test i tirsdags, og i dag er den så godt som negativ, så jeg går ud fra, at det er en bio. Nu venter jeg bare på, at mens starter, så vi kan komme i gang igen. Hvornår fik I mens efter bio? Havde I symptomer, og hvornår stoppede de?

  14. maj 2022 kl. 08:30

  Har haft 4 bio’er ved den første var min mens 2 dage forsinket og ved en anden 6 dage forsinket og ved de andre to kom mens til tiden. Min æl lå på samme cyklusdag. Min mens var enten kraftigere eller varede i længere tid. Ved alle mine bio’er har jeg haft mange symptomer som startede tidligt men ved graviditet intet. Efter en bio har jeg fået mens enten samme dag eller dagen efter jeg tester negativt.

  14. maj 2022 kl. 08:41

  Tak for svar! Er ked af at høre, at du har oplevet 4 bio’er. Jeg synes, det var slemt nok med denne. Men det er så også første gang nogensinde, at jeg har testet positiv, og så var der bare ikke noget alligevel. Øv!

  Godt at høre at din mens kom lige omkring det tidspunkt, du testede negativ. Så er der chance for, at min kommer snart 🙂

  14. maj 2022 kl. 08:49

  Tak det var hårdt først gang så blev jeg mere hårdhudet det hårdeste har dog været min ma 11+5 blev det opdaget at udviklingen var gået i stå 9+2.

  I dag er jeg 4+6 og håber jeg denne gang at jeg får lov til at beholde det.

  14. maj 2022 kl. 08:54

  Puh, det må virkelig også være hårdt, når man har gået så lang tid og troet, alt var fint 🙁 Det håber jeg ikke, du skal igennem igen! Jeg krydser alt for, at du får en sund og rask baby denne gang.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.