Close
Log Ind Opret Bruger

Bio/SA? (Billede indsat af “ting i toilettet))

 • 23 juli 2022, 09:27

  Hej søde damer.

  Jeg har gået og glædet mig, gost nok kort tid, over at være gravid 5+5. Igår aftes var jeg til en hård træning og blødte efterfølgende frisk blod, ikke voldsomt meget, primært i papiret. Natten over har det kun været minimalt frisk blod når jeg har tørret mig.

  Imorges efter min kæreste har været på toilet, jeg har været kort forinden, fknder han noget i toilettet som jeg har indsat billede af. Vil bare høre om i har oplevet lignende? Og om det selvfølgelig er fosteret?

  På forhånd tak. 

  23. juli 2022 kl. 09:43

  Det ser godt nok mærkværdigt ud – men det er nok ikke usansynligt🥺 har du smerter? Blødt mere?

  23. juli 2022 kl. 09:57

  Ja ikke? Det er jo ret “stort” ift hvor langt jeg er henne. Jeg havde et kort jag i underlivet igår aftes ellers ingen smerter. Der kommer minimalt med blod når jeg tørrer mig på toilettet, og ikke hver gang….

  Jeg ville også tænke om ikke jeg havde mærket det hvis jeg havde tisset drt ud? Vi så det først efter min kæreste havde været på.toilet. men hvad dælen kan det ellers lige være…

  23. juli 2022 kl. 10:06

  Ja ikke? Det er jo ret “stort” ift hvor langt jeg er henne. Jeg havde et kort jag i underlivet igår aftes ellers ingen smerter. Der kommer minimalt med blod når jeg tørrer mig på toilettet, og ikke hver gang….

  Jeg ville også tænke om ikke jeg havde mærket det hvis jeg havde tisset drt ud? Vi så det først efter min kæreste havde været på.toilet. men hvad dælen kan det ellers lige være

  23. juli 2022 kl. 12:04

  Altså min første tanke var om I har fået majs til aftensmad?? Synes ikke det ligner andet end en stor majs, men hvis det ikke er og rent faktisk er noget fra din krop af, er jeg selvfølgelig tilbageholdende med det humoristiske i, hvis det er en majs!

  23. juli 2022 kl. 12:25

  Er det hårdt eller blødt i konsistensen?

  Hvis du er 5+5 er fosteret ikke mere end et par mm langt, og ligger inde i en sæk. De gange jeg har mistet, har det kommet ud i en blodig klump.

  Hvis det er hårdt ville jeg tænke at det måske var en nyresten? Men det vil man jo nok opdage når den kommer ud.

  Men ellers kan du tage til en tidlig scanning en af de nærmeste dage. Omkring 6+0 kan man se hjeteblink

  23. juli 2022 kl. 12:43

  Haha det er okay at være humoristisk, det er da bedre end det sørgelige aspekt. Vi har ikke fået majs og hvis det kommer fra mig er det kommet ud med mit tis, så det tror jeg ikke😊

  23. juli 2022 kl. 12:50

  Den er ikke som sådan hård, men fast i konsistensen.

  Må jeg spørge dig hvor meget/lidt du har blødt når du har mistet? Synes bRe ikke rigtig jeg har blødt så meget.. men ved jo ikke hvad der skal til.

  23. juli 2022 kl. 13:23

  Haha det er okay at være humoristisk, det er da bedre end det sørgelige aspekt. Vi har ikke fået majs og hvis det kommer fra mig er det kommet ud med mit tis, så det tror jeg ikke😊

  Helt i orden og er glad for du tager det let! Tænkte også især når det netop først var opdaget efter din kærestes toiletbesøg det blev opdaget, men hvis I så ikke har fået majs, så ved jeg ikke hvad det er. Har aldrig set noget i forbindelse med graviditet i den farve og form!

  23. juli 2022 kl. 13:27

  Ligner heller ikke noget jeg har set når jeg har mistet.

  Du spørger ind til hvor meget man har blødt. 2 af mine gange var det nærmest kraftig blødning med det samme + smerter.

  Den sidste (eller anden?) startede dog med pletblødning og stort set ikke smerter i ca. En uge inden jeg fik kraftige smerter og meget store “klumper” blod kom ud.

  Du snakkede også om det jag? Var det sådan hurtigt som om nogle “stak” dig?

  23. juli 2022 kl. 13:32

  Jamen det var det nemlig – så ved slet ikke om det kommer fra mig. Bare et lidt skørt sammenfald, når jeg samtidigt bløder lidt.

  Jeg prøver at holde fast i lidt håb for at det ikke kommer fra mig, så nok derfor der er plads tkl lidt gost humør. Nedturen kommer helt sikkert senere hvis andet viser sig.

  23. juli 2022 kl. 13:35

  Tak fordi du vil svare og dele dine oplevelser, det betyder meget.

  Ja, der kom lige et hurtigt jag som om nogrn stak mig i underlivet.

  Hverken blødning eller smerter minder på nogen måde om min normale menstruation, så har stadig lidt håb…

  Den lille “klump” vil ikke skylles ud i toillet og er nu blevet helt brun. Meget underligt

  23. juli 2022 kl. 13:37

  Hmm. Lyder som noget mad så? 😅

  Jaget kan desværre godt være et tegn på du har mistet, har det været for mig. Men det kan også “bare” være fordi du har overanstrengt dig og skal slappe af?

  Hvis det er sådan fortsat på mandag, så prøv at giv fat i din læge og hør om de kan henvise dig til sygehuset til scanning og blod ☺️

  23. juli 2022 kl. 13:45

  Det håber jeg virkelig også bare det er!

  Tak for dine svar, ringer til lægen mandag 😊

  23. juli 2022 kl. 15:23

  Jeg har haft tre sa og to bio (som var som en forsinket mens)

  Første gang startede med brunt udflåd i en uge og så gik det over i en kraftig mens. Da det startede rigtigt med blødning havde jeg kraftige smerter.

  Anden gang startede med en lille klump og let blødning når jeg tørrede mig i en uge, og så gik det over i en mens.

  Tredje gang startede med styrtblødning med kæmpe store klumper. Jeg havde ingen smerter på noget tidspunkt.

  De gange hvor jeg har kunnet mærke at ‘det’ kom ud, har det givet en underlig tyngdefornemmelse, som at føde moderkagen. Der har været blålige områder i, måske blodkar?

  Men hvis det er fast, tror jeg altså ikke at det er noget fra livmoderen. Og et stikkende jag synes jeg heller ikke lyder som at du har mistet. Ved mig har det været mens-smerter. Jeg tænker at din blødning hænger sammen med hård træning, som jeg nok ville holde mig fra fremover, hvis graviditeten holder ved

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.