Close
Log Ind Opret Bruger

Hvad betyder ordene?

  • 2 februar 2012, 14:14

    Hej kage-elskere 🙂

    Ovenpå en kage er der altid både marcipan OG glasur-lag? Og hvad kaldes "glasur-laget" Altså når det er tykt og er rullet ud?

    Nogen der kan linke til opskrifter til at lave det selv? (Altså stadig "glasur-laget")

    Bruger man alm. frugtfarve? Er forelsket i lilla, men kan man købe det?

    Og aller-sidst: Kan det gemmes? Hvis man fx laver en lille klat grøn til blade, og ellers ikke skal bruge mere grøn?

    Kh en NYBEGYNDER

    2. februar 2012 kl. 14:28

    Tænker på figurer med roser osv. ved godt man kan lave dem i marcipan, men kan man ikke få forme, hvor man kan hælde glasur i, der så kan størkne? Hvis ja, hvad hedder disse forme?

    8. december 2013 kl. 13:53

    Er det muligvis fondant du tœnker på når du skriver "glasur"? Det kan du farve med noget der hedder pasta farve. Hvis du vil lave figure af denne fondant, findes der forme og de hedder oftest molds. Prøv at se på forskellige kage hjemmesider der sœlger. Der Kan du finde en mase inspiration. Ex specialkøbmanden eller din kage.

    Avatar
    Anonym
    27. december 2013 kl. 05:57

    Hej Nybegynder

    http://www.kageprodukter.dk kan du finde en masse produkter til dine kage-udfoldelser. De sender altid 10 sprøjteposer med hver bestilling <3  Kageprodukter.dk har også en fb-gruppe hvor man kan skrive sammen, vise krationer frem og stille spørgsmål. Der er mange nye kagebagere, men også mange erfarne som hurtigt svarer på de spørgsmål som bliver stillet. Her er et link til deres fb-gruppe:  https://www.facebook.com/#!/groups/kageprodukter.dk/

    Hilsen Sabine

    8. januar 2014 kl. 11:15

    Hejsa.. Hvis du bruger fondant/sugarpaste og har en slat tilbage, kan det sagtens fryses – det samme gælder hvis du bruger marcipan.. Så går der ikke noget til spilde 🙂

    /konditoren

    Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.