Close
Log Ind Opret Bruger

Bekymret mor

 • 10 januar 2022, 16:07

  Jeg er mor til 2 dejlige drenge, er alenemor, ikke selvvalgt, farens eget valg desværre.

  Den mindste som snart skal starte i børnehave, skiller sig ud i dagplejen, han skal have hjælp til at indgå i leg med de andre børn, men vil gerne, når det bliver for meget trækker han sig, han er meget observerende, når der er nye mennesker i dagplejen, og undgår øjenkontakt, han gør sig ikke nok opmærksom på sig selv, tænkte først at det der begrænsede ham, var pga han er bagud sprogligt, og han har haft alt for mange skift i dagplejen pga sygdom/uddannelse,  men efter som der nu både har været talepædagog ergoterapeut og en indenfor specialpædagogik og se ham, så bliver jeg mere og mere bekymret, det skal siges at jeg kan slet ikke kende den dreng de beskriver, bortset fra sproget (han taler dog meget mere herhjemme).

  En ting man er så skide bekymret for hvad de tænker, de to møder jeg har været til, har jeg nævnt om de tænker autisme, og svaret er; vi må ikke sætte diagnoser på, men at systemet er skruet sådan sammen, at man skal vente ca 1 måned som forældre, før man får advide hvad eksperterne har observeret.

  Havde brug for at få luft, og høre om der er nogen der har børn der skiller sig ud?

  10. januar 2022 kl. 21:19

  Jeg har desværre ikke stået i din situation, må være utrolig hårdt for dig.
  men jeg kan fortælle fra den faglige side, at grunden til de ikke “gætter” eller sætter en diagnose er fordi det kun er autoriserede læger/psykiatere der kan stille en diagnose og de kan få et ordenligt rap over fingrene for at ytre en diagnose der ikke er stillet.
  lyder for mig underligt de skal observere en måned uden du kan blive inddraget løbende. Jeg ville spørge om mulighed for løbende orienterings/opfølgnings møder. Fortæl evt hvor bekymret du er, og at hvad du kan genkende af det de ser, og ikke kan genkende.

  Uanset hvad lyder det som en rigtig dejlig dreng du har, og er sikker på han nok skal udvikle sig som han skal i hans tempo 🙂 det er jo det smukke ved vi er individer – han er perfekt som han er.
  krydser fingre for du snart får lidt ro omkring det og får svar 🤞🏻

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.