Close
Log Ind Opret Bruger

bedsteforældre overfører penge til jul?

 • Avatar
  Anonym
  8 december 2020, 22:02

  Godaften. 
  Min mands forældre er skide søde, de spørger vores søn hvad han ønsker sig til jul, han er 4 år, og de køber det de gerne vil give ham. 

  Mine forældre er skilt og begge hold har spurgt om "du ikke bare kan købe gaver, så overfører vi pengene". Jeg forstår godt hvis mine forældre ikke vil ud i butikkerne nu, de bestiller masser til sig selv over nettet, men sådan var det også sidste år, da der ikke var corona. Mine forældre er begge sidst i halvtredserne. 
  Jeg synes det er lidt… ærgeligt de ikke har lyst til at købe en gave selv. Eller er det mig der er helt ved siden af? 
   

  Jeg vil gerne tilføje, jeg har aldrig byttet noget de har givet, de får ikke en fancy ønskeliste nedsæt muligt interiør, mærkevarer og ting til tusind kroner. 
  Ingen af dem har bedt om en ønskeliste, så de ved heller ikke hvad der er på. Vi er altid meget taknemmelige over fødselsdagsgaver fx. Så jeg forstår det nok ikke helt. Og ofte står der også – alderssvarende spil fx. 
   

  Jeg bliver nok mest ramt af følelsen af, at de ikke har lyst til at bruge lidt tid på at finde en ting til ham. De har 3 børnebørn hver. Jeg har købt gaver til mine nevøer fra min far og hans kone også og så har de overført penge til mig. 
  synes det er lidt trist at julen handler om at overføre penge? Vi giver ikke gaver os voksne imellem men vi køber altid en ting fra vores søn til bedsteforældrene. 
   

  skal jeg sige noget eller lade det ligge? Hvad vil jeg overhovedet få ud af at sige noget..? 
  kan der være nogle fordele jeg bare ikke selv kan få øje på? 

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.