Close
Log Ind Opret Bruger

Bedste privatklinik i Århus/Østjylland?

 • Avatar
  Anonym
  15 februar 2021, 22:03

  Hej piger! 
   

  Jeg har i dag fået et negativt svar på min blodprøve, efter første ICSI-behandling med fryseæg d. 4/2. Jeg er lidt i kuldkælderen over det, og tænker allerede plan B, hvis vi ikke bliver gravide på Skive Fertilitetsklinik (sygehuset) – jeg har PCOS og min kæreste nedsat sædkvalitet (begge  normalvægtige og 28 og 30 år). 
   

  Vi startede for to år siden hos Aagaard med almindelig IUI, hvor alle tre forsøg mislykkes. Og hvis det ikke lykkes i Skive efter de 3-5 ICSI-forsøg, hvilken privatklinik i Aarhus og omegn vil I så anbefale ift. succesrate, personale og garantier? 
   

  Tak for svar ❤️

  16. februar 2021 kl. 08:41

  Vi stod i samme problematik (pcos og nedsat sædkvalitet) og blev henvist direkte til ICSI behandling da egen læge havde fået en sædprøve. Jeg var total modløs da alle jeg snakkede med og læste om var igennem så mange forsøg før det lykkedes. 

  Vi blev gravide i første hug i Skive Fertilitetsklinik med frisk ICSI og fik en dejlig dreng i oktober 2018. I december 2019 ville vi forsøge med det ene fryseæg, vi havde i Skive, men det blev desværre ikke til noget. Så skulle vi også ud og finde en privatklinik – og valgte Maigaard i Århus. Det er frygteligt at stå med "hænderne for øjnene" og skulle vælge i blinde når man kommer fra landets bedste. Efter lidt bump på vejen (cyste på æggestok, corona, ventetider på sygehuset til indkaldelse og efterfølgende operation…) opstartede ved ICSI ved Maigaard og blev gravide igen i første friske forsøg og nu har jeg termin lige om lidt ❤️ 
   

  Så, tro på det – og de er skide dygtige i Skive. Men læg allerede nu lidt penge tilside til behandling – om ikke andet så til barn nr 2 hvis der ikke er fryseæg nok til dette i Skive. Det er mange penge man skal finde frem når man skal i privat behandling. 

  Avatar
  Anonym
  16. februar 2021 kl. 22:06

  Hej igen! 
   

  Tak for indspark – det er opmuntrende! Mht. til det private, så lægger vi selvfølgelig til side… Det er vel omkring 55.000 kr. for tre forsøg. Men, vi vil allerhelst blive så længe som muligt i Skive, også selvom det er langt væk hjemmefra og en del af det offentlige = ventetid. Vi føler, at de klart er de mest erfarne på området.

  …Men det er klart, at har vi pludseligt ikke flere forsøg, så håber jeg, at vi kan gå over til den absolut bedste klinik i det private ift. vores problem. Min største frygt er, at ende i en pengemaskine, der ikke har os for øje… 

  Men, Maigaard er noteret 🙂 Har du hørt noget om Bay Fertilitetsklinik? Er før blevet behandlet med IUI af Bjørn Bay, da de boede under samme tag som Aagaard klinik indtil efteråret 2020. 

  16. februar 2021 kl. 22:26

  Mig bekendt tilbyder Bay kun inseminering?

  Vi blev gravide ved første forsøg ICSI med barn nr. 1.

  Vi går nu ved Maigaard og har været igennem 2 friske forsøg udenheld. Har dog æg i fryseren efter sidste forsøg, som vi skal til at i gang med. Har altid fået en venlig behandling ved Maigaard, og de siger tingene som de er, og er meget forstående.

  Mig bekendt er der 3 klinikker i Århus der tilbyder IVF/ICSI: Maigaard, Aagaard og Cicornia.

  16. februar 2021 kl. 22:39

  Vi har været ved Aagard både ved Jørn og Bjørn gennem flere år – men holdet er nu helt byttet , så kan ikke sige noget om det i dag. Det er et år siden vi afsluttede.

  Men alt efter hvor i bor i Jylland, så er det bestemt værd at kigge på Freya fertility i Herning. Tina har tidligere været både i Horsens samt på Ciconia – og hun er helt igennem passioneret og et dejligt væsen. 
  Men bor i meget tæt på Århus, skal det selvfølgelig også give mening mht kørsel, tid osv

  Avatar
  Anonym
  16. februar 2021 kl. 22:44

  Det har jeg slet ikke tænkt på, men det kan sagtens være, at de ikke tilbyder reagensglasbehandling.
   

  Maigaard lyder som et godt sted. Jeg håber ikke det bliver aktuelt, men hvis det gør, så takker jeg for hjælpen med anbefalingen 🙂 

  Avatar
  Anonym
  16. februar 2021 kl. 22:58

  Ja, det ved jeg – de omstrukturerede vidst lige da vi skiftede til Skive 🙂 Hvis vi skal i det private betyder det ikke alverden, hvor det ligger – vi håber bare på, at de kan hjælpe os. Vi bor 15 km. nord for Århus, så derfor håbede jeg på en klinik i Østjylland. Men har du været i behandling hos klinikken i Herning? 🙂 

  16. februar 2021 kl. 23:28

  Nej, men har haft lægen med en stor del af vejen. De åbnede desværre først i Herning, da jeg netop blev gravid hos Aagaard. Ellers var det klart mit første valg 😊

  17. februar 2021 kl. 07:56

  Jeg ville vælge Maigaard til enhver tid. Vi har fået ICSI alle gangene. Nr. 1 er fra det offentlige (Brædstrup, da det fandtes) – nr. 2 fra 2014, nr. 3 fra 2017 og nr. 4 i maven er alle lavet hos Maigaard, så jeg kender dem efterhånden ganske godt 😁. Barn nr. 3 og 4 kom i første forsøg. Nr. 2 tog lidt længere tid. Pøj pøj med det! 

  Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.