Close
Log Ind Opret Bruger

Bedside crib: go or nogo?

 • 13 januar 2015, 16:12

  hej alle i skønne mødre ??   Jeg bliver (hvis alt går godt) mor for første gang til sommer. Jeg er meget praktisk anlagt, og nu med udsigt til en halvstor udskrivning til babyting så har jeg brugt lang tid på at søge priser på brugte og brugbare ting. Jeg har nu bare et spørgsmål til jer der allerede står med barnet og derved har en bedre fornemmelse at hvad der er go og nogo. Jeg har nemlig forelsket mig i babysams "bedside crib" http://www.babysam.dk/bornemobler-og-senge/vugger/bedsidecribhvid-4751013120860 (dog en brugt) i mit hovede er det meget praktisk, men hvad mener I? Måske er der nogen der allerede har en? Er glad for alle svar ?? 

  13. januar 2015 kl. 16:16

  Jeg overvejer også meget sådan en (det er planen vi skal bruge en faktisk da vi kan låne en af nogle venner)..

  Fordelene jeg ser umiddelbart:
  Nemmere at amme/trøste etc om natten uden at skulle op/ vække sig selv mere end nødvendigt/vække bebs mere end nødvendigt.
  Nemmere at få ro på bebs da du kan ligge i sengen med hånd direkte på og ikke skal ud af sengen/have hånden gennem tremmer/over en kant på lift).
  Bebs ligger ikke direkte i seng og man kan derfor sove uden at frygte at ligge skade nogen 
  OSv osv.. synes der er mange fordele, faktisk har jeg lidt svært ved at se ulempe (udover den nok skal skiftes når den lille ikke er spæd længere, men sådan er det jo også med fx en lift eller krybbe/vugge. 

  13. januar 2015 kl. 16:20

  Præcis de fordele jeg også ser ???? jeg har tænkt mig at købe en brugt tremmeseng også, da jeg godt ved den bedside crib ikke er voldsom stor ???? tænkte at jeg bare lige ville høre om andre havde dårlig oplevelse med den/dem ????

  13. januar 2015 kl. 16:25

  Jeg har haft en til 2 børn.  Fordelen for os var at den ikke var så stor at have stående i soveværelset  som en tremmeseng. Jeg brugte aldrig funktionen med at slå siden ned. Nr 2 sov aldrig i den da han ville ligge helt tæt ved mig 

  13. januar 2015 kl. 16:35

  Vi havde til vores nummer et og kommer helt sikkert også til at bruge den til vores nummer to smiley

  Det er praktisk, dejligt og trygt at have sin baby så tæt på smiley 

  13. januar 2015 kl. 16:37

  Jeg har 2 børn og har haft en vugge fra da jeg selv var barn. Havde vi ikke haft den ville jeg ikke have købt nogen. Det er ikke ret mange måneder de kan ligge i den og vores ældste ville heller sove i liften. Den mindste ville ligge så tæt på os som muligt, så han sov i vores seng. 

  Så har du en lift og en tremmeseng er det ikke nødvendigt med andet, med minre det er dit behov ????

  13. januar 2015 kl. 18:48

  Vi har haft den og var vildt glad for den.. Tror vi brugte den i ca 6 måneder.. Da han begyndte at sove i gennem havde jeg bare siden oppe hele tiden.. Men det var så dejligt at have ham tæt på, og kunne nemt ligge ham fra mig når han var faldet i søvn hos mig.. Til den store havde vi Leander vuggen, den der hænger, hun nægtede at sove i den og sov i hendes lift.. 

  13. januar 2015 kl. 18:49

  Vi købte en til nummer 2 med de samme overvejer som dig, men hun ville aldrig ligge i den ! Kun i sin lift eller mellem os i sengen, så vi solgte den efter et par mdr. Syntes selv det var en fantastisk ide men det var hun ret ligeglad med 

  21. februar 2021 kl. 16:45

  Bestemt et go!

  Avatar
  Anonym
  21. februar 2021 kl. 19:38

  Teoretisk set har en bedside crib mange fordele, som I også skriver. Især hvis man gerne vil have baby tæt på, så man slipper for at stå op om natten. 

  Men det kommer helt an på baby. Nogle elsker liften, andre barnevognen og atter andre gør som min datter og sover med næsen i mælken hele natten 😉 Først oven på mig, dernæst i min armhule, og da hun endelig kunne sove alene var hun alt for lang – så min fine bedside crib blev aldrig brugt til andet end opbevaring af stofbleer til at tørre op efter mælken (det var ret praktisk med sådan en hylde – men kunne nok være fundet billigere). 

  Avatar
  Anonym
  21. februar 2021 kl. 20:05

  Hvis du synes det lyder som en smart seng til baby, så køb den brugt som planlagt, og regn med at sælge den igen til ca samme pris når I er færdige med den 🙂 

  Avatar
  Anonym
  21. februar 2021 kl. 20:30

  Totalt go! Elsker vores. Min mand var så bange for at komme til at lægge på barnet i søvne eller få lagt dynen over ham så det var en god måde at få barnet helt tæt på uden at være bekymret over det.  Når jeg ammer om natten kan jeg slide ham hen I den uden at skulle stå ud af sengen,  den fylder ikke så meget og kan ligge og kigge ham direkte i øjnene så snart jeg er vågen.

  Har lånt den ud til en veninde og regner med at sælge den når vi er færdige.  Som jeg husker det kom vores store i en almindelig tremmeseng da han var ca 8 mdr. 

  22. februar 2021 kl. 08:51

  oopsie skrev :

  Teoretisk set har en bedside crib mange fordele, som I også skriver. Især hvis man gerne vil have baby tæt på, så man slipper for at stå op om natten. 

  Men det kommer helt an på baby. Nogle elsker liften, andre barnevognen og atter andre gør som min datter og sover med næsen i mælken hele natten 😉 Først oven på mig, dernæst i min armhule, og da hun endelig kunne sove alene var hun alt for lang – så min fine bedside crib blev aldrig brugt til andet end opbevaring af stofbleer til at tørre op efter mælken (det var ret praktisk med sådan en hylde – men kunne nok være fundet billigere). 

  Præcis det samme her ☺️. Så det er bare så svært at sige før barnet er født. Så det ville være spild her.  Hvor gammel var din før hun sov alene? 

  22. februar 2021 kl. 09:08

  Jeg lånte en af en kollega og var glad for den i perioder. Min datter lå også tit i en babynest mellem os. Der var hun i perioder tryggere.

  Det har jo fordelen, at man ikke skal ud af sengen og hente baby, at den agere lidt "ramme" om sengen, når man så samsover.

  Jeg synes det var bøvlet at løfte baby fra bedside til egen seng. Men det var rart at have et sted at lægge hende hen, når hun sov… hvis det lykkedes at flytte 😉

  Den blev hurtigt for lille og så tog vi siden af tremmesengen og brugte i en kort periode den som bed-side. Den var væsentligt større og klodset og der havde min datter SÅ afgjort en mening om, at hun hellere ville ligge i min armhule 😀 Så det gik vi hurtigt fra igen.

  Vi sov alle væsentligt bedre, da vi stillede tremmsengen til væggen og min datter kom helt ud af vores seng, når vi sov. Så her er konklusionen nok, at en bed-side er mere praktisk, end en tremmeseng uden side, men det var en relativt kort fornøjelse.

  22. februar 2021 kl. 20:56

  Vi købte en tremmeseng i IKEA, hvor siden kan tages af. Så fungerede den først som bedside og nu som tremmeseng 😀

  Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 15 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.