Close
Log Ind Opret Bruger

Bedside crib: go or nogo?

 • 13 januar 2015, 16:12

  hej alle i skønne mødre ??   Jeg bliver (hvis alt går godt) mor for første gang til sommer. Jeg er meget praktisk anlagt, og nu med udsigt til en halvstor udskrivning til babyting så har jeg brugt lang tid på at søge priser på brugte og brugbare ting. Jeg har nu bare et spørgsmål til jer der allerede står med barnet og derved har en bedre fornemmelse at hvad der er go og nogo. Jeg har nemlig forelsket mig i babysams "bedside crib" http://www.babysam.dk/bornemobler-og-senge/vugger/bedsidecribhvid-4751013120860 (dog en brugt) i mit hovede er det meget praktisk, men hvad mener I? Måske er der nogen der allerede har en? Er glad for alle svar ?? 

  13. januar 2015 kl. 16:16

  Jeg overvejer også meget sådan en (det er planen vi skal bruge en faktisk da vi kan låne en af nogle venner)..

  Fordelene jeg ser umiddelbart:
  Nemmere at amme/trøste etc om natten uden at skulle op/ vække sig selv mere end nødvendigt/vække bebs mere end nødvendigt.
  Nemmere at få ro på bebs da du kan ligge i sengen med hånd direkte på og ikke skal ud af sengen/have hånden gennem tremmer/over en kant på lift).
  Bebs ligger ikke direkte i seng og man kan derfor sove uden at frygte at ligge skade nogen 
  OSv osv.. synes der er mange fordele, faktisk har jeg lidt svært ved at se ulempe (udover den nok skal skiftes når den lille ikke er spæd længere, men sådan er det jo også med fx en lift eller krybbe/vugge. 

  13. januar 2015 kl. 16:20

  Præcis de fordele jeg også ser ???? jeg har tænkt mig at købe en brugt tremmeseng også, da jeg godt ved den bedside crib ikke er voldsom stor ???? tænkte at jeg bare lige ville høre om andre havde dårlig oplevelse med den/dem ????

  13. januar 2015 kl. 16:25

  Jeg har haft en til 2 børn.  Fordelen for os var at den ikke var så stor at have stående i soveværelset  som en tremmeseng. Jeg brugte aldrig funktionen med at slå siden ned. Nr 2 sov aldrig i den da han ville ligge helt tæt ved mig 

  13. januar 2015 kl. 16:35

  Vi havde til vores nummer et og kommer helt sikkert også til at bruge den til vores nummer to smiley

  Det er praktisk, dejligt og trygt at have sin baby så tæt på smiley 

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 15 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.