Close
Log Ind Opret Bruger

Min-Mave debat og artikler om fertilitet, graviditet og børn Fora Gravid Gravid og studerende Barsel i uddannelsen eller forsætte at studere efter fødsel?

Barsel i uddannelsen eller forsætte at studere efter fødsel?

 • 5 maj 2008, 21:28

  Hejsa!

  Jeg vil høre om der er nogle derude der har gennemført en videregående uddannelse (uden barsel) efter en fødsel?? Jeg er kommet halvvejs (næsten) i min uddannelse og jeg har termin i September.

  Da min uddannelse kun er 2 år, så vil jeg helst være fri for at tage barsel og starte i en ny klasse til næste efterår, dvs efteråret ’09,, Er der nogen der har prøvet at føde et barn og forsætte med uddannelsen nogle uger efter? Jeg vil enormt gerne høre fra jer, da jeg ikke rigtig ved om det kan lade sig gøre 🙁

   

  14. november 2009 kl. 18:31

  Min uddannelse kan sagtens vente et år!

  Er lige startet på finansøkonom 09 – 11, som nu bliver udsat til 2012, da baby kommer til juli

  Jeg glæder mig ubeskrivelig meget til at kunne tage mig rigtig godt af baby, og være der alt det den har brug for..
  Så kan uddannelsen godt vente 1 år

  Og så passer det også med, at når baby starter i vuggestue/dagpleje, så kan man aflevere sent og hente tidligt 🙂
  I stedet for at man er kommet ud på arbejdsmarkedet og har lidt senere fri…

  Avatar
  mer
  9. december 2009 kl. 19:16

  Hmm… jeg ved det virkelig ikke…

  min situation nu.

   

  Jeg læser til pædagogog er færdig i 1. løn til februar. så skal jeg på skolebænken i 1 år inden jeg skal ud i sidste praktik.

  Bebs kommer først i august og jeg skal starte i skole sidst i august. Min uddannelse er strukket sådan sammen, at jeg går i skole 3 dage og har studiefri i 2 dage, så jeg overvejer om jeg skal fortsættelige efter jeg har født og se om det går og så kan far tage barsel/orlov til februar 11, hvor jeg skal i praktik igen, for jeg vil ikke have bebs i vuggestue/dagplje før tidligst 8 mdr.

   

  Jeg synes det er svært. Og økonomien spiller en meget stor rolle i det her, selvom det ikke burde… Men bebs er helt klart det vigtigste og jeg vil også have tid til at være mor…

   

  Nogen der har erfaringer eller bare gode råd?

  23. maj 2010 kl. 22:24

  Jeg vil sige, at ja der er da mange der gør det. MEN der er jo altid et men, det er jo på bekostning af barnet, og for du lige som jeg et barn med kolik, så er det altså ikke en mulighed, da man sover når barnet gør og i de vågne timer trøster man et meget skrigene barn.

  Avatar
  Anonym
  23. maj 2010 kl. 22:36

  Faget starter jeg på når bebs er ca. 3 mdr. Da dette fag kun bliver udbudt en gang pr. år, vil det tage for lang tid for mig at blive færdig, hvis ikke jeg tager det i denne omgang. Jeg mangler kun et par enkelte fag før jeg skal skrive speciale.

  Der er stor læsebelastning på faget, men jeg skal kun møde op en gang pr. uge i 3-4 timer, så jeg regner med at det nok skal gå fint.

  MonkeyMommy.

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.