Close
Log Ind Opret Bruger

Barnets tarv

Tagget: 

 • 11 december 2021, 21:01

  Et barn på 15 måneder, det er barnets tarv at se begge forældre hvilket også er tilfældet. Men ikke med overnatning hos den anden……….er det barnets tarv at være så ulykkelig og græde meget pga. savn til den forældre som han bliver revet væk fra…?!? (To overnatninger er forsøgt med 14 dages mellemrum) Jeg kan næsten ikke bærer det i mit hjerte må jeg indrømme, og synes det er mere end synd. Ja hjerteskærende faktisk!!

  Og JA, jeg tænker på barnet. Jeg kan holde savnet ud, men ikke ranken om han savner mig så det gør ondt på ham..

  Man burde måske vente til han er ældre……

  12. december 2021 kl. 18:13

  Barnet kan sagtens savne den forælder der ikke er der, uden at det er skadeligt. Er jo en naturlig ting når man elsker sin mor og far. Her er det vigtigt forældrene sørger for tryghed og rummer barnets følelser.
  Normalt siger man 1 overnatning pr år barnet er, er en god tommelfingerregel.
  Barnet lærer jo heller ikke at tilpasse sig situationen hvis det aldrig får chancen og støtten til at tilpasse sig det nye.

  min søn har haft samvær regelmæssigt med sin far siden han var 1 år, hvor vi gik fra hinanden. Vi startede med han kom og spiste aftensmad med os hver onsdag og blev til han skulle i seng. Og hver anden weekend havde han ham så hele lørdagen alene, og så sov han hos sin far, og så tog de hjem til os igen søndag efter morgenmaden og brugte resten af dagen i vores hjem. Så trappede vi det op til fredag-søndag efterhånden som han fandt rutine og tryghed i det.

  selv nu som 10 årig, hvor han jo har været vant til samvær hver anden weekend i 9 år, kan han stadig have nogengange hvor han vil hjem, eller hvor han savner far når han kommer hjem. Her er det så vi skal rumme hans følelser og hjælpe ham med at håndtere det at savne mor/far. 🙂

   

  det hører med til at have barn og ikke være sammen. 🙂

  12. december 2021 kl. 19:33

  Følg din mavefornemmelse.
  15 mdr er os lige omkring det med seperationsangst ..

  måske vent og ses alle må en anden måde hvis muligt ..

   

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.