Close
Log Ind Opret Bruger

barnedåb/navngivning

 • Avatar
  Anonym
  24 februar 2020, 11:34

  Hej med jer 😊

  vores datter skal snart døbes. Jeg søger inspiration til, hvordan det kan gøres. Her tænker jeg menu, lokaler, antal gæster osv. 

  Må jeg høre, hvordan I gjorde? 

  På forhånd tak ❤️

  24. februar 2020 kl. 11:46

  Ved min største havde vi et forsamlingshus, lavede selv maden, dog bestilte vi isvugger fra Vebbestrup is. 
   

  Ved den mellemste havde vi stillet telt op i haven, og bestilt maden udefra. Der lavede vi selv en stor flot dåbskage. 
   

  Vi var omkring 40 begge gange. Og det var buffet til begge også ☺️
   

  Begge gange kørte vi til Tyskland efter drikkevarer ????

  24. februar 2020 kl. 11:58

  Efter en hård start på vores familieliv med et langt hospitalsophold og hjemmeindlæggelse, har vi valgt den nemme løsning med brunch på et nærliggende hotel (dåben holdes en lørdag kl 10). Vi vil nyde dagen og ikke skulle røre en finger hverken før eller efter. Det har vi fortjent ❤️

  Vi bliver omkring 50 og har skåret en del i gæstelisten, da vi begge har store familier. Så vi har valgt at invitere af lyst og ikke af pligt ???? 

  Jeg er ellers uddannet cater og har ikke noget problem med at lave mad til mange. Men når faciliteter og overskud ikke er til det, så går vi med ovenstående løsning i stedet ????

  Avatar
  Anonym
  24. februar 2020 kl. 13:46

  Jeg tror at vi var omkring 40 mennesker, og vi valgte at bestille en pølsevogn. Det var så hyggeligt, nemt og lækkert ????

  24. februar 2020 kl. 14:28

  Begge gange har vi valgt rigtig dåb, søndag ifm med gudstjeneste og efterfølgende brunch på restaurant. Vi har været ca. 15-20 gæster. Det har været perfekt ❤️

  24. februar 2020 kl. 15:07

  Vi holdte ret tidligt barnedåb, så det var en af de få gange, hvor jeg faktisk har efterspurgt hjælp fra andre (vores overskud var ikke til at gøre alt selv). 

  Invitation: tog et billede, skrev en tekst og fik printet kort på en fotohjemmeside. 

  Lokale: Lånte på arbejde og brugte lørdag på at pynte op. 

  Menu: Fik familie til at lave pålægsfad og bage pølsehorn. Vi bagte selv kager. 

  Antal: nok 25 

   

  Næste gang holder vi hjemme i hus/have, men her er det også sommer. 

  24. februar 2020 kl. 15:27

  Vi har holdt det hjemme begge gange. Inviteret de nærmeste, forældre, bedsteforældre, olde forældre og søskende og påhæng og deres børn.

  Første gang lavede vi selv mad til en lækkert lun frokost, 2 gang bestilte vi ude fra. 

  Denne gang bliver det en sommer barnedåb, det bliver også hjemme med de samme gæster også med lidt grill frokost og salat m.m.

   

  Avatar
  Anonym
  24. februar 2020 kl. 16:02

  Vi holdte hjemme, og var omkring 35 ish. Vi holdte navngivning en lørdag. Vi skar alle venner fra gæstelisten, da vi pludselig kom op på 60+ gæster, og gerne ville holde det hjemme. ???? 

  Den stod på stor brunchbuffet, hvor min bror (der har en restaurant) hjalp med en del, og så sørgede bedstemødrene for kage efterfølgende. Meget stille og roligt. 🙂 

  24. februar 2020 kl. 17:15

  Vi holdt det stille og rologt en søndag. Gæstelisten bestod af min mands og jeg søskende, forældre, onkler/tanter og bedsteforældre samt et enkelt vennepar. 

  Vi holdt det hjemme i mine svigerforældres storestue. De lånte sig til ekstra borde og stole ved naboen. Pynten var en blandig af forårslåg i syltetøjsglas med silkebånd og en bordøber+plus lidt ekstra pynt som vi har fået via bekendte. 

  Vi havde bestilt smørrebrød og en kør hjem suppe hos den lokale kro, og kagen stod en af gæsterne for. 

  Det var simpelt og hyggeligt, og vi kom forholdsvis billigt om ved det. Samtidig var min mands bedstemor enormt glad da hendes fine sølvtøj kom i brug. Det er ikke så tit, at man får det brugt. 

  Når den næste skal døbes til sommer, gør vi noget ligende dog i en mere sparet version da vi selv stiller noget bager rugbrød, godt pålæg og lidt grønt frem til smør selv madder. Så sløjfer vi nok kagen og serverer is istedet da det bliver i sommermånederne. 

  Man skal holde det man trivedes med. Vi er begge introverte og har det bedst i mindre forsamlinger. Vi har dog også været til en barnedåb hos et vennepar hvor der har var 60-70 gæster. Det var helt uoverskueligt, især på en våd januardag hvor man er fanget i festlokalet. 

  Avatar
  Anonym
  24. februar 2020 kl. 17:39

  Barnedåb er hyggelige, men vores erfaring er at de ikke nødvendigvis behøver at tage en halv dag.

  Så vi holdt en reception efter dåben i kirkens lokaler – som var helt fantastiske. Vi stod for oppyntning og drikkevarer. Resten havde kirken kontakter til at klare: mad (som var perfekt), kaffe osv.

  Den perfekt løsning for os og meget overskuelig 🙂

  held og lykke end planlægningen.

  24. februar 2020 kl. 20:03

  Vi planlægger navngivningsfest til sommer, hvor vi lejer et lokale i vores kolonihaveforening. Vi starter med en formel del med bordkort, bobler, kaffe, konditorkage og så holder min kæreste nok en lille tale. Derefter bliver der mere uformelt, hvor man kan hænge ud i haven, spille dart og stangtennis, lege på legepladsen, vi laver en quiz  om vores barn og så er der dåsebajere, snacks og grillede hotdogs. 

  24. februar 2020 kl. 21:15

  Vi holder navngivning med en 4 timers brunch for de nærmeste 60 mennesker på en lokal restaurant. Vi har rigtig mange søskende med rigtig mange børn, så det bliver desværre aldrig de der små intime hyggestunder, vi kan holde. 

  Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.