Close
Log Ind Opret Bruger

Barn på afbetaling?

 • 13 februar 2020, 22:59

  Pga. min alder, er jeg nødt til at skulle til udlandet og have æd, hvis min drøm om at blive mor igen skal lykkes. 

  Som de fleste herinde sikkert godt ved, så er det jo ikke en helt billig affære og efter forsøg i Dk, er det lidt svært at finde pengene til æd i udlandet.

  Derfor er mit spørgsmål om der er nogen, der har kendskab til klinikker i udlandet, hvor man kan få behandling på afbetaling? Sådan noget i retningen af "Kirurgi-rejser" som man engang kunne.

  Avatar
  Anonym
  14. februar 2020 kl. 07:46

  Jeg kender ikke til klinikker med afbetaling – ikke sagt, at de ikke findes. Hvilken klinik tænker du på at bruge? Jeg kender klinikker, der tilbyder pengene tilbage, hvis det ikke lykkes. Jeg ville nok vælge sådan en klinik. Hvad med et banklån? 

  14. februar 2020 kl. 10:33

  Uden at kende til alle klinikker i verden. Så ved jeg de fleste klinikker vil have pengene først. Med begrundelsen at de har oplevet at mange stopper betalingerne når de får et barn. 
  Kan i ikke låne pengene i banken? 🙂 

  14. februar 2020 kl. 22:50

  Banklån er desværre ikke en mulighed, da vi allerede har lånt til det ivf forsøg, jeg fik med egne æg. 

  15. februar 2020 kl. 07:18

  Jeg tænker desværre ikke, at det lyder særlig sandsynligt, at I vil kunne af en afbetalingsordning på en udenlandsk klinik, for der er jo ret besværkigy for klinikken at inddrive pengene, hvis i pludselig ikke overholder afdragsordningen. Det bedste vil nok være at tale med banken om forhøjelse af det eksisterende lån måske mod, at i stiller sikkerhed i noget eller får et familiemedlem til at kautionere for jer eller lignende. Hvis dit brugernavn betyder, at du er født i 1972, så haster det jo ret meget, og i har ikke tid til at vente på, at I har sparret op

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.