Close
Log Ind Opret Bruger

Babys mave meget oppustet i højre side

 • 31 maj 2009, 16:04

  Som overskriften siger… Bassens mave er fra om formiddagen og så næsten hele dagen vildt oppustet.. Som om efter de første flasker så bliver den større og større.. I hans venstre side er den normalt oppustet, pga luft i maven, mad osv.. Men i hans højre er den meget større.. SP vidste ikk hvorfor den var sådan, hun havde ikk oplevet det før, men sagde det i det mindste var godt at den var blød at trykke ind på og ikk virkede til at gøre ondt når man trykkede..

  Men når jeg giver massage på maven, pga maveproblemer, så gylper han op, og virker til det er den side som er skyld i det.. Og det kan være 2 timer efter han har spist..
  Den bliver heller ikk meget mindre hvis han har afføring eller pruttet meget..
  Det er som om der er knude på hans tarm i den side ? :S

  Han får Mylicon de fleste måltider, og grøn allomin, hvor vi er begyndt at blande grøn og blå allomin så det ikk er så hårdt for hans mave..

  Er der nogen som har oplevet babyens mave sådan ? 🙂

  Avatar
  Anonym
  31. maj 2009 kl. 20:21

  rådede sundhedsplejersken ikke dig til at få det tjekket hos en læge? Det ville jeg gøre

  31. maj 2009 kl. 23:18

  jo gjorde hun 🙂

  Nu har vi faktisk fået en ændring i det.. Vi gav det sidste lactulose igår morges.. og hans mave har ikk været oppustet idag  Så tror jeg giver lactulosen skylden og håber det er overstået nu 🙂 Og ellers skal vi til lægen tirsdag og så må han undersøge 🙂

  7. juni 2009 kl. 14:28

  Vi fik også at vide på randers sygehus at laktulose faktisk godt kunne irritere tarme og maven.. så måske det var grunden..

  Hilsen Pia

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.