Close
Log Ind Opret Bruger

B-Daddy

 • 15 november 2017, 19:26

  hej alle. 

   

  Min mand jeg skal starte i fertilitetsbehandling. Jeg er “helt normal” men min mand har meget dårlig sædkvalitet. Jeg har læst en del om kosttilskuddet B-Daddy – er der nogle der har gode erfaringer med det, og kan det i så fald lykkes at blive naturligt gravid? 

  Jeg er for overvægtig til at få behandling lige nu, og jeg skal tabe mig før vi kan starte i behandling. Føler lidt der ligger et pres på mig ???? Andre der har været i samme situation??

  Avatar
  Anonym
  15. november 2017 kl. 19:51

  Vi er desværre lidt i samme båd som jer, i forhold til sædkvaliteten.

  Min kæreste fik i foråret konstateret "meget stærkt nedsat sædkvalitet" – det præcise totale sædtal var 500.000 (det skal vist helst være 40 mio, eller som minimum 20mio!). Temmeligt nedslående. Vi havde ikke på det tidspunkt forsøgt at opnå graviditet, men ønskede begge at "tjekke" om alt var ok, og var derfor på eget initiativ gået til en sædbank.

  Allerede dagen efter havde jeg lavet mit eget lille hjemmestudie, ift kosttilskud. For selvom det meste ikke er så evidensbaseret, ja, så skulle det altså have et skud! Han begyndte derfor at tage zink, folinsyre, stærk D-vitamin, kalk, fiskeolie og B-daddy.

  Om det var B-daddy der virkede ved jeg ikke – men faktum er, at præcis 4 mdr senere stod jeg med en meget positiv graviditetstest (det endte så desværre i en missed abortion i 8.-9. uge i august, men det var formentlig ikke pga sædkvaliteten). Måneden efter havde jeg en biokemisk graviditet. 

  Han blev udredt på center for vækst og reproduktion på Riget, hvor hans sædkvalitet var hhv 4,6 mio og 34 mio totalt – efter 2-3 måneder på kosttilskud. Jeg er HELT overbevist om, at et eller anden i den "pille-pakke" har gjort forskellen.

  Det værste der kan ske ved, at din mand starter på B-daddy, er ingenting – så spring ud i det! 😉

  Avatar
  Anonym
  15. november 2017 kl. 21:47

  Min kæreste har også stærkt nedsat sædkvalitet. Han har fået zink, selen, C-vitamin, d-vitamin, folinsyre, Multivitamin, q10 og maca. Det har ikke gjort den store forskel på ham, forsvindende lille forskel, kun en lille smule bedre motilitet af dem der var. Hvis det er medfødt, kan vitaminer ikke hjælpe på noget desværre, men det er forsøget værd! smiley

  Der er ingen grund til at købe B-Daddy, du kan lige så godt købe vitaminerne for sig. Det er billigere i det lange løb smiley

  Avatar
  mlh
  15. november 2017 kl. 22:27

  Min mand havde en sædkvalitet på 300.000, da vi blev henvist til behandling. Han skar ned på hård motion, droppede alkohol næsten helt og tog kalk og D-vitamin hver dag efter anbefaling fra en læge på Rigshospitalet. Siden (dvs i 5 år) har hans prøver aldrig været under 10 millioner.

  Vi har to døtre i dag – begge efter icsi-behandling.

  15. november 2017 kl. 23:03

  Vi var i behandling for at få vores søn da manden også har stærkt nedsat sædkvalitet. Manden startede på b-daddy d. 1/1 i god tid (vi vlille starte med at prøve tom sommeren) da sædceller jo tager ca 3-6 måneder om at blive dannet. Men midt i marts stod vi meget uventet med en positiv graviditetstest. Om det var pillerne som har haft en betydning er jo ikke til at vide men tænker da at det er forsøget værd. Hvis vi skal have nr 3 skal han helt klart have dem igen 😀

  16. november 2017 kl. 10:56

  Tak for jeres svar, meninger og erfaringer 🙂

  vi må købe B-Daddy i weekenden og se om det gør en forskel 😉

  2. november 2021 kl. 22:54

  Jeg læste lige tråden. Og jeg undrede mig over om i havde held med B-Daddy?

  Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.