Close
Log Ind Opret Bruger

Ander med eller har være i samme situation.?

 • 9 juli 2018, 01:11

  Hei Girls.

  Min kæreste og jeg ønsker at få barn sammen. Jeg har 2 piger som jeg har fået på normal vis uden at få hjælpe til dette. For snart 1½ år siden droppede jeg mine p-piller fordi vi ønsker at få det sidste barn sammen. Der gik 6 mdr. efter p-pille stop og jeg hvade endu ikke fået min menstration. Jeg havde taget en del graviditets test ind i mellem men alle sammen var negative. Jeg kontaktede derfor min læge for at høre hvad der kunne være galt. Han sendte mig vider til en super go gynækolog. Der blev jeg undersøgt og umidelbart kunne hun ikke se at der var nogle problemer ud over at der sad lidt fedt omkring mine æggestokke. Efterfølgende fik jeg taget celle skreb (fordi jeg ikke har holdt mine kontrol tider) en masse blodprøver. Det viser sig så at jeg er hpv positiv. Og straks kom der en masse tanker op i mit hovde. Flere prøver skulle tages. Men det viste sig at det indtil vider er stille stående men at jeg skal huske at passe min kontroller hvert 1. Blodprøverne viste at jeg har lidt forhøjet PCOS og ved at tabe nogle kg ville tallende falde og jeg ville derefter få min menstration. Jeg tabte mig ca 5 kg og BUM der kom min menstration. Så skulle der tages yderliger flere blodprøver. De viste at jeg ikke har haft æggeløsning de sidste 1-2 uger. HMM indecision, rådet fra min gynækolog var at jeg skulle fortsætte med vægttabet så skulle der nok komme æggløsning.

  Jeg tænker bare er der nogen eller har der været nogen der har eller går i gennem det samme som mig. Og som ville dele deres histore med mig.

  Jeg selv på nuværende tidspunkt vejer ca 94 kg, jeg har to børn og da de blev "lavet" var jeg meget størrer.

  Tanken om at skulle gå i det uvisse om hvor når har man tabt sig nok til at der kommer æggeløsning, eller ubliver min menstration nu igen, det dræner en fuldstændig for energi og fylder meget i mit liv. Jeg ved godt at jo mere man tænker over det jo længer tid går der før man bliver gravid.

  Hilsen En lidt utålmodig mor. surprise

  Avatar
  Anonym
  9. juli 2018 kl. 08:01

  For det første … der går ikke længere rid fordi du tænker over det 😉

  For det andet….. jeg talte med en fertilitetslæge som sagde at næsten uanset overvægtens størrelse så fordoblede man sine chancer næsten ved at tabe 10 pct af startvægten. For dig  er det jo så ca 9,4 kg 🙂

  hvem siger,  at det er dig den er gal med..?

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.