Close
Log Ind Opret Bruger

Amning af 3 mrd baby. Sår igen!!

 • 21 marts 2021, 13:59

  Hej damer.

  Jeg ammer min 3 mrd gamle baby og det har ikke været problemfrit. Jeg havde store sår på begge vorter de første 2 uger fordi både mig og baby havde dårlig teknik. Baby har lidt stramt tungebånd og har en høj gane, som kan gøre det svært at holde vacum. Men det er egentlig gået godt de sidste par måneder! Ingen smerter og ingen sår og baby er i fin trivsel. 
  Nu har jeg ederbroderme fået sår igen!!! Kun på den ene vorte og kun en lille revne, men ondt gør det fandme! Det er da ikke normalt at amningen pludselig bliver problematisk igen, efter 2 uproblematisk måneder. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal tage og gribe i. Vores sundhedsplejerske er ikke særlig dygtig. Altså hun er uengageret og virker har generelt en træls attitude som altså gør at hun ikke rigtig virker som et sted jeg kan søge hjælp. 
  Er der andre der har oplevet at amningen går i koks igen, efter egentlig at have køre okay? 
  Baby har lige haft svamp i munden, som dog er forsvundet uden medicinsk behandling. Men mon det kan være det der påvirker sutteteknikken eller huden på mine brystvorter…? 

  21. marts 2021 kl. 17:40

  Det kan helt sikkert godt være babys svamp i munden. Jeg husker smerterne værre ved svamp, end da jeg startede amningen. 

  Jeg sørgede for at smøre med crem i mellem amningerne, og kort tid efter var smerten væk. Og så lanolin på vorten, det hjælper mega godt på “tøre/sprukne” vorter:)

  21. marts 2021 kl. 17:50

  Kan være svamp, kan være appetitspring. 
  Jeg fik brystbetændelse f-ing 3-4 måneder henne i mit nuværende ammeforløb. Efter jeg kæphøjt havde forklaret én at den mest kritisk fase ift det, var jeg da ovre! enlightenedkiss

  SÅ ku jeg lære det! Et appetitspring og lille sår. Bum, så var jeg nedlagt! 

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.