Close
Log Ind Opret Bruger

ammestoppiller og brystbetændelse

 • 1 oktober 2020, 12:20

  Hej med jer 

  Jeg er den heldige indehaver af brystbetændelse nu på 3. dagen. Jeg troede det ville være nok at amme og tømme brystet men nej. Det er ikke rødt og hævet, men lidt knudret. 

  Jeg har haft store smerter ved amning siden han blev født, og med dette oveni har jeg besluttet mig for at stoppe. Lægen har udskrevet en recept på ammestoppiller, men vil se mig i morgen mht brystbetændelsen. 

  Mit spørgsmål er, om ammestoppillerne kan være med til at fjerne betændelsen eller SKAL man have antibiotika? 

  1. oktober 2020 kl. 12:49

  Jeg ville vente med at tage ammestop pillerne, mest af alt fordi du nok har brug for at pumpe ud og tømme brystet for helt at komme af med brystbetændelsen. Om du kan klare det uden antibiose, er umuligt for os at vurderer, fordi vi ikke kan se eller undersøge dit bryst, så det må være op til din læge. De der hjalp mig, ud over antibiose, var at håndmalke i badet, under rigtig varmt vand, med fokus på det område problemet var. Og så havde jeg fokus på massage af området, hver gang jeg ammede, så det blev tømt hver gang. Og så husk smertestillende også, gerne panodil i kombi med ibuprofen, da det virker antiinflamatorisk også ????

  1. oktober 2020 kl. 19:17

  Jeg ville absolut heller ikke tage ammestoppiller med en brystbetændelse..

  Varme, malk ud, Panodil og Ipren x fuld dosis.. Antibiotika..

  Først når alt rødme, smerte er væk ville jeg turde tage ammestoppiller..

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.