Close
Log Ind Opret Bruger

Ammestop – hvordan?

Tagget: 

 • 2 maj 2021, 08:39

  Hej

  Er der nogen, der vil dele deres erfaringer med, hvordan I bedst fik stoppet amning, når man har et barn, der elsker at amme?

  Min datter er 16 måneder og bliver kun ammet om aftenen. Der kender hun til gengæld fuldstændig rutinen og begynder at klunke, hvis det ikke går hurtigt nok, når hun har fået nattøj på.

  Men jeg tænker, at det er på tide at stoppe. Bl.a. for at give mig mere frihed, og at vi ikke skal være underlagt samme rutine hver aften. Og så tænker jeg, om det ikke er godt for brysterne (rent æstetisk – måske naivt:)), at stoppe med amning, før vi planlæger næste barn. Jeg tænker, at vi går i gang med næste babyprojekt til årsskiftet.

  Er der nogen, der vil dele deres tanker og erfaring?

  Pft.

  2. maj 2021 kl. 10:35

  Jeg/vi tog en kold t*rker, og gav flaske i stedet. Lidt efter lidt fortynede vi mælken og så var det bare ikke spændende mere.

  Ellers er alternativet at få en ammestop pille, således at man også evt kunne vise baby at der ikke er mere at komme efter 🙂

  3. maj 2021 kl. 16:41

  Ja vi tog også en kold tyrker (hun var dog lidt mindre) – men der forsatte vi samme natte rutine og da det kom til ‘amme tiden’ gav vi flaske eller et tår vand istedet. Bare vær klar på lidt kamp i overgangen, men hold ved – de skal nok lærer det ☺️👍 min datter sov fint efter 1 uges kamp – men hvert barn er forskellig – håber det bliver en glidende overgang for jer 💪

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.