Close
Log Ind Opret Bruger

lav AMH på 3,9 – nogle gode historier?

 • 25 juni 2020, 14:06

  Jeg er 36 og blev i en alder af 35 gravid med min kæreste i andet forsøg. Desværre endte det i en spontan abort i 8.uge. Vi har nu i 5 måneder uden held forsøgt. Forleden viste en AMH 3,9! Jeg er fuldstændig knust. Ved en fejl er min fsh taget på cyklusdag 15. Den sagde 9,2. Så jeg må afvente en ny.
  Vi er nu henvist til fertilitetsklinik og vi har første samtale i næste uge. Min læge har ikke tid til en snak og hun har overhovedet ikke responderet på mine dårlige prøvesvar. Hold op man føler sig alene. Er der nogen af jer der er lykkedes i min alder, med en tilsvarende AMH? Vi overvejer at gå direkte IVF behandling og egen betaling, for at komme hurtigt i gang. 
   

  26. juni 2020 kl. 08:16

  Godmorgen 

  Jeg fik at vide også at jeg har lav AMH 7 og de anbefaler mig ægdonor, men for mig er ægdonor udelukkende no go Jeg er startet ivf behandling skal til scanning på mandag. De kan alt se 3-4 follicles. Hvad med dig Jeg er på privat.  

  26. juni 2020 kl. 10:16

  Virkelig? Din er ikke høj, men inden for margen "3-7" hvor man arbejder med egne æg under IVF? Er der en anden grund til at de har anbefalet det?

  Jeg ved intet endnu. Vi har første samtale på tirsdag. Og jeg er så nervøs.

  Vi gør det også privat. Vi har tid hos Danfert, men også en hos Triangel, hvis de viser sig ikke at være "os". Hvad med dig, hvor er du tilknyttet?

  Det hele er så nyt for mig, så jeg ved intet om antallet af follikler. Er dit tal godt eller skidt? Det er jo bare ét gyldent æg man har brug for 😀

  27. juni 2020 kl. 00:07

  Ja virkelig de forslået bare hvis nu ivf behandling mislykkedes, men ligenu er det min egne æg og 3- 5 stks ca nogle af dem er små.

  Jeg er på Aleris Hamlet. Jeg synes de er meget søde og meget kompetent. De er imødekommende og undersøger en grundigt. Der er 2 læge en dame og en mand. Det koster 51000 på 3forsøge hvis der ikke noget æg ægu dag tælle foesøget  ikke med som behandling og det Kan jeg godt lide. 

  27. juni 2020 kl. 00:57

  Jeg er meget lig din historie. Vi havde en MA uge 9 i dec.19. Og vi har nu prøvet i 6 måneder. Jeg er også 36 og min kæreste lidt ældre. Lav AMH og så en FSH som også blev taget på fejl tidspunkt. Vi har fået beskeden i dag. Den er desværre ret dyster. Vi har også allerede tid i næste uge. Så jeg prøver at være forhåbningsfuld, selvom det er meget svært lige nu. Kan slet ikke tro det. Kæmpe chok 🙁
   

   

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.