Close
Log Ind Opret Bruger

Althera??? hjælp

 • 25 juni 2019, 21:34

  Hej alle 🙂 

  jeg har en søn på snart 10 uger. Han har altid døjet meget med maven- mere præcist en masse luft han ikke kan komme af med. Det gør ondt på ham, han bliver knald rød i hovedet, vrider og drejer sig og græder. Til sidst kan der så komme en lille prut. Han får primært flaske nu (grøn allomin), men det var det samme da jeg ammede. Vi har været til kiropraktor, kranio sakrel og zoneterapi uden den store virkning. 

  Han har slet ikke på samme måde svært ved at komme af med afføring. Presser selvfølgelig lidt, men ikke noget der ser ud til at gøre ondt.

  Nu overvejer jeg at prøve Althera mme, for at se om der gør nogen forskel for ham. Er der nogen der har erfaringer med althera i forhold til mavekneb? 🙏🏼🙏🏼

  25. juni 2019 kl. 22:17

  Jeg har ikke erfaring med de produkter du nævner. Men min dreng kom på mme to uger efter fødslen. Vi bruger Arlas øko. Og vi havde lignende problemer med luft og store problemer med at komme af med det netop i den alder. Jeg lærte nogle zonerteapi-tryk/bevægelser, som har været gode sammen med mavemassage. Mavemassagen er særlig effektiv, men prøv at få en til at vise dig hvordan, da man skal trykke ok hårdt og i rigtig retning. Prøv evt at google babymassage og se om der er nogle kurser i dit område. Min erfaring er at få greb som man udfører hjemme og ofte kan have god effekt. 

  God fornøjelse med den lille!

  26. juni 2019 kl. 09:15

  Althera er mme til multiallergikere børn      Og er forøvrigt ret dyrt at købe.    Min dreng tålte heller ikke allomin. Han fik nan ha. Det der mælkesyrebakterier der er i sensilac og grøn allomin kan give luft i maven

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.