Close
Log Ind Opret Bruger

Et alternativt og gratis råd mod barnløshed… det virkede for os!

 • 28 januar 2011, 11:49

  Min kæreste og jeg har prøvet i lang tid at blive gravide uden held. Jeg ved præcis hvilken dag det endelig lykkedes, og jeg gjorde noget der som jeg aldrig har gjort før.

  Rådet er jo at man skal ligge med puder under numsen efter samleje, dette havde jeg dog gjort mange gange før… Men gjorde noget meget spøjst der næsten virkede komisk i situationen, men set i bakspejlet alligevel er lidt mystisk….

  Nogle tror jo at tankens kraft har en betydning for heling af kroppen og nogle mener endda at man kan påvirke skæbnen ved at fokusere sine tanker… De fleste der prøver at blive gravide håber og fokusere selvfølgelig på at de gerne vil være gravide, men det var ikke det jeg fokuserede på den aften.

  Jeg lagde mig med puderne under røven, træk vejret dybt ned i maven, og fokuserede lidt ligesom meditation på at slappe af i underlivet, samtidig sagde jeg mentalt til min livmoder at sæden var velkommen og den skulle lukke dem ind… Altså ikke fokus på at blive gravid men på kroppen og sæden…. Grinte kraftigt af mig selv efterfølgende.. Men da jeg 3 uger senere fandt ud af jeg var gravid…. og igen da jeg fik fosterets alder.. Må jeg indrømme at jeg blev lidt overtroisk for det passer med at jeg er blevet gravid denne aften eller dagene efter… Min krop tillod at sæden kunne komme op til ægget… 

  Så mit råd er.. fokuser på jeres kroppe og ikke ønsket om et barn. Visualiser at jeres livmoder hals er åben og sæden kan komme ind… Når i ligger med puden under numsen så slap af i hele kroppen…

  Min gynækolog sagde at sæden har været meget levedygtig fordi at jeg er blevet gravid 4-5 dage efter samleje….. Må tilstå at jeg har proppet ingefær the i min kæreste i den måned jeg er blevet gravid.. men lyder alligevel lidt vildt at hans sæd skulle være supersæd når vi har prøvet at blive gravide 1 1/2 år uden held….. 

   

  15. februar 2011 kl. 09:32

  Det lyder meget muligt – men tror det er mere balancen med kroppen og psyken som har spillet ind 🙂 Glad for det lykkedes for jer.

  Avatar
  Anonym
  15. februar 2011 kl. 09:36

  Men en pude under bagdelen og positive tanker ændrer ikke på det faktum, at nogle kvinder ikke har ægløsning og nogle mænd har en sædkvalitet der gør det umuligt.

  Æg og sæd er nu engang en forudsætning for en graviditet…

  16. februar 2011 kl. 02:10

  morvægten skrev:
   

  Men en pude under bagdelen og positive tanker ændrer ikke på det faktum, at nogle kvinder ikke har ægløsning og nogle mænd har en sædkvalitet der gør det umuligt.

  Æg og sæd er nu engang en forudsætning for en graviditet…

  Ja.. man skulle da være stærkt overtroisk hvis man troede man kunne blive gravid uden ægløsning og sæd!!! Underlig bemærkning  du kommer med der  "morvægten"…. Ved ikke om jeg skal tolke det som at du tror jeg er total tabt eller du bare er bitter fordi du selv er barnløs på grund af fysiske årsager, og derfor ikke føler du kan bruge mine erfaringer til noget.. I såfald er det også helt fair ! Plads til det…

  Men nu skrev jeg sådan set indlægget under alternative måder… Og der er også kvinder der ikke bliver gravide selvom de har ægløsning  og der er frisk og sund sæd til stede, hvilket du højt sandsynligt også ved.

  Ville bare dele mine erfaringer med de alternative råd man kan samle samme der ude med DISSE kvinder..  Man skulle da mene at en alternativ tråd om fertilitet også henvendte sig til kvinder uden kendte årsager til barnløshed…

  Avatar
  Anonym
  16. februar 2011 kl. 08:22

  Jeg synes nu ikke, det er en underlig bemærkning – det er sådan set bare de kolde fakta  

  Der er ingen dokumenteret virkning af at en pude under bagen hjælper sæden på vej. Hvis det var tilfældet, ville man skulle blive liggende efter en IUI f.eks. Men her kan man frit rejse sig umiddelbart efter behandlingen. Og hvis den positive indstilling var det reelle problem, så ville man vel sende de uforklarlige, ufrivillige barnløse til psykolog – og ikke en gynækolog.

  Det er ikke unormalt, at der går et helt år +/-, før man bliver gravid, selvom alt er ok hos både manden og kvinden. Derfor bliver man som udgangspunkt heller ikke henvist videre, før man selv har prøvet minium 1 år uden held.

  Jeg tror ikke du er tabt – som jeg skriver i min overskrift, så er det en dejlig optimisme, du kommer med. Det er da trist, du tager det så negativt

  Og hvorfor skulle jeg være bitter? Som du kan se i mine tickere, så har jeg en datter på 1 år og en søn på vej til april. Så ingen bitterhed her – tværtimod er jeg super priviligeret at få lov til at få pseudotvillinger

  Jeg håber, du bare har været træt i nat, da du skrev, for jeg synes ærlig talt du er lidt provokerende og grov i dit svar.

  Ha en god dag…

  16. februar 2011 kl. 16:36

  Jeg tror helt klart på at visualisering kan have en efekt..så jeg vil prøve det du skrive…jeg synes det var et fint råd og er glad for jeg opdagede denne del af " min mave"

  16. februar 2011 kl. 18:46

  Tillykke med børnene så:)…. Det er tydeligt at du ikke er tilhænger af alternative indgangsvinkler, siden du kun forholder dig til kolde medicinske faktaer, som jeg stadig mener burde være underordnet information i dette forum… Forstår ikke du kommentere i en alternativ tråd, når du tydeligvis ikke tror der er noget der gør en forskel… Det er det jeg syntes var lidt provokerende..

  At du kan starte med en overskrift der hedder dejlig optimisme for derefter sige at du ikke tror på noget af det, er en smule flabet, og bestemt ikke en positiv tankegang der kan gøre nogen forskel.

  Nu er Danmark ikke specielt hurtig til at anerkende nye forksnings resultater og det gælder på mange områder.. Men synes nu det virker meget logisk at chancen for at blive gravid er mindre hvis du lige efter sex hopper ud af sengen og begynder at støvsuge eller hvad ved jeg, så største delen af sæden falder ud med det samme… Dokumenteret eller ej….

  Eksempelvis er det dokumenteret i udlandet at placebo effekten ved eks. lykke piller er  80{124b608c8e518245403aa9302cb539cdef04c385ce4875a8f587586dc9d72e60} kun 20{124b608c8e518245403aa9302cb539cdef04c385ce4875a8f587586dc9d72e60} får gavn af den medicinske virkning, resten bliver raske udelukkende fordi de tror på det virker.. Det samme gælder smertestillende medicin. Der blev vist en udsendelse om det på dr2 fornylig. Denne psykiske betydning kan i realiteten gælde rigtig mange "medicinske områder" også graviditet. .  Men forvent ikke en bekræftelse fra lægevidenskaben, hvordan skulle de så få penge fra medicin industrien… Tror ikke en psykolog kan gøre det store i sådan en sag, og selvfølgelig skal barnløse undersøges af en gynækolog, men når det er prøvet kunne eksempelvis afspændingsterapi, zoneterapi sagtens gøre en forskel. Det skal hverken du eller jeg gøre os kloge på.

  Beklager jeg kaldte dig bitter, hormoner får hurtig en op i det røde felt og havde netop været inde på forskellige tråde, hvor barnløse kvinder hakker på gravide kvinder der tillader sig at brokke sig over noget i graviditeten, når de i virkeligheden burde holde sig uden om disse tråde, kom nok til at sætte dig i bås med disse kvinder… Folk skal sku ha lov til at dele deres glæder og sorger uden at blive mundhugget barnløse eller ej…

  God aften

  15. marts 2011 kl. 13:41

  …Har jeg tænkt så meget og sendt positiv energi,  til mit underliv, som jeg har gjort i denne weekend  Så nu venter jeg spændt til om et par uger, hvor der forhåbentlig er to fine streger på testen…

  Håber det virker lige så godt for mig, som det har for dig

  22. marts 2011 kl. 17:54

  Og jeg synes, at det er et meget smukt billede: At du har visualiseret din krop modtage sæden…

  Om jeg tror på det eller ej, er lidt ligegyldigt – du har haft en fantastisk oplevelse! Og er nu gravid! Endnu mere fantastisk!

  (Jeg har dog læst artikler om placebo-effekten, hvor den bliver grundigt afvist.)

  Tillykke med din graviditet!

  7. april 2011 kl. 11:19

  En a mine veninder havde også prøvet i nogle måneder, men der skete ingenting,, så lagde hun benene op ad væggen og så en masse sjove ting i tvet imens. Det lykkes og hun er nu 31 uger henne 😀 Jeg prøver det samme, det lykkes i første forsøg, men fik desværre en spontan abort.. Vi har prøvet lige siden, men der er ikke sket noget endnu. Men tror det er godt med positive tanker.. I stedet for at tænke HVORFOR SKER DER IKKE NOGER?? Der har jeg også været, men nu prøver jeg og tænke positivt og slapper så meget a efter vi har sexet 😀 så håber den snart er der 😀

  Stort tillykke med din lille spire <3 håber du får en dejlig graviditet

  Avatar
  Anonym
  13. april 2011 kl. 12:55

  Positiv tænkning virker.. Ja jeg har været positiv alle fire gange, lige efter insemationen, og i måneden bagefter! Det er endnu ikke lykkes for mig, men det skal nok komme! Jeg giver ikke op. Kvinderne herinde er total inspiration altså!

  Ved ikke lige om det der med benene i vejret hjælper sædcellerne på vej gennem livmoderhalsen . Dog siger de (stork klinikken) at det er vigtigt at holde føderne varme.

   Positiv visuallisering kan da aldrig skade, så hvorfor ikke gøre det!! 

  Og stort tillykke til dig!!!

  24. august 2011 kl. 09:19

  Jeg må indrømme at jeg er imponeret over, at det er lykkedes for dig på den måde 🙂

  Jeg tror jeg vil prøve at stoppe min kæreste med ingefærthe og prøve samme metode, hvis den ikke er i hus denne gang. Vi skal til samtale ved lægen i morgen, omkring hjælp, og på Maigaard om 3 uger om IUI-H, men kan vi gøre det naturligt på den måde, skal det HELT sikkert have chancen – især, hvis det betyder, at vi kan spare 5-7k som kan gå til den bette når den så viser sig…

  Jeg har tidl. gået til psykolog, bl.a. pga. en kirurgisk abort, og hun har flere gange sagt, at kroppen reagerer på ens tanker – du er et levende bevis…

  Tusind gange tillykke – og tak for det mega blærede råd 🙂

  13. september 2011 kl. 11:11

   sikken en fantastisk historie, det er virkeligt skønt at høre det er lykkes for jer at lave en lille bebs 🙂 jeg selv har været en meget lang processe igennem og har virkelig måtte kæmpe med mine tanker.

  og jeg er da slet ikke i tvivl om at de positive tanker er med til at hjælpe på vej.. for man kan da virkelig godt gå hen og blive rigtig trist når der ikke sker en dyt.

  jeg vil forsøge mig med dit lille fif hvis jeg ikke tester positiv her en af dagene.

   

  kæmpe knuser til dig

  21. september 2011 kl. 22:39

  Er man i gang med forsøg hvor syge skal visualisere hvordan deres immunforsvar bekæmper kræftcellerne. Af samme årsag visualisere jeg også hvordan jeg invaderes 🙂 af små ivrige svømmere. Jeg er nærmest 100{9ee7a16264373e28c3b3628ac00552b390c409cb1bb17e5fc3ca1257dd0c3b07} sikkert på at det har en positiv effekt på ens chance for at blive gravid. Held og lykke derude 🙂

  1. oktober 2011 kl. 11:07

  Jeg læste CL29’s indlæg her, og tænkte at det kunne da ikke skade at prøve.. Vi havde prøvet i 11 mdr uden held, men jeg lagde mig pænt i sengen og tænkte gode tanker i en halv times tid efter samleje og 13 dage efter stod jeg med en positiv test

  Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 19 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.