Close
Log Ind Opret Bruger

Alene til fødslen

 • 29 november 2021, 23:10

  Hej alle på MM  🙂

  Jeg er nu kommet 28 uger hen, og begynder at tænke lidt på fødslen og hvem jeg skal have med.

  Så jeg tænkte om der er nogen der har en beretning om hvordan det er at være alene til fødslen? ….

  Jeg står i den situation i øjeblikket, jeg ikke er sammen med faren da han har valgt og forlade mig og vores datter, da hun var 6 måneder gammel, jeg vidst ikke den gang at jeg var gravid til vores nr 2 barn først fandt jeg ud af det da jeg var lang henne i graviditeten jeg kontaktede ham straks og har informeret ham om det men han valgte og ikke have kontakt til begge børn eller mig.  Så han er slet ikke på banen og kan ikke have ham med til fødslen….

  En anden mulighed er selfølgelig min mor men hun skal være hjemme for at passe min datter. Derfor kan hun ikke komme med. Også har vi ingen i familen som

  Kan desværre….

  Mine veninder er heller ikke en mulighed, da dem som er tætte nok til jeg kunne tage med har en store børnefamile og bor lang væk fra mig….

  Så jeg tænkte om det er nogen som har stået i en nogenlunde lignende situation, og som har prøvet at føde alene og om det kan anbefale måske noget der kan lette mig lidt.

  Ps. jeg har hellere ikke penge til og købe en doula forløb. 🤷🏻‍♀️

  30. november 2021 kl. 10:35

  Jeg skal formegentlig føde alene, da min mand måske (stor sandsynlighed) ikke vil kunne nå at komme til fødslen.
  min mor skal passe min store dreng, og har som du heller ikke råd til at betale mig fra det.

  men ærligt så glæder jeg mig lidt. Jeg havde min søns far med til hans fødsel i 2011; og synes det var stressende at skulle forholde mig til nogen som helst andre. Der er jeg nok mest typen der vil lide i fred 🤣

  har hørt fra veninder i samme situation, at deres fødsel gik rigtig godt og der var meget mere ro på, på en anden måde, fordi de netop var alene. Så er bestemt ikke bekymret 🙂

  Det er selvfølgelig fra person til person. Men jeg personligt tror det bliver en god oplevelse, hvis man selv indstiller sig på at det skal det blive.

  30. november 2021 kl. 10:39

  Godt og hører man ikke er alene i verden som skal føde alene 🙂 og det så sejt at du er så positiv omkring det at være alene ikke påvirker dig dårligt det altså sejt syndes jeg, og det giver mig mod til fødslen. tak for din besked. 🙏🏻❤️

  30. november 2021 kl. 14:13

  Jeg har født alle mine børn alene. Så jeg ved ikke hvordan det er at have en med.
  jeg har bare aldrig været vigtig nok i mit netværk desværre.

  min mand kan simpelthen ikk tåle hospitaler men kommer ligeså snart jeg ringer og siger at nu er det tid.

  Jeg syntes det pisse hård og især når man høre om andre som bliver trøstet og får støtte ikke mindst en hånd at holde i når det hele sker. Og min sidste fødsel var den værreste af dem alle.

  Havde brug for støtte men ingen var der for mig.
  ønsker dig held og Lykke med det hele og kæmpe kram herfra.
  det skal nok gå❤️

  30. november 2021 kl. 16:41

  Jeg er godt nok ikke gravid og har heller ingen børn endnu, men starter formentligt i IVF i det nye år – så jeg står ikke i det lige nu. Men jeg er så selvvalgt mor (hvis det lykkes) og kommer til at stå nogenlunde i den samme situation som dig – at skulle føde alene.

  Det har jeg et eller andet sted allerede affundet mig med at det bliver sådan – når nu det ikke kan være anderledes. Det er først og fremmest fordi jeg ikke er særlig tæt på min mor og bryder mig heller ikke om tanken at hun skulle være min “fødsels-buddy”. Derudover bor min bedste veninde i udlandet og min søster har heller ikke mulighed, for at være der for mig på den måde. Og ærlig talt så føler jeg bare at det er så intim en oplevelse at jeg ikke har lyst til at dele det med andre (udover hvis jeg havde haft en kæreste/mand)

  Jeg håber helt klart at det at skulle føde alene, kan give mig ro og et mentalt overskud, så det bliver en rigtig positiv oplevelse, og jeg har også tænkt mig at forberede mig så godt som muligt igennem fødselsforberedelse/bøger mv. fordi jeg heller ikke har råd til en doula (tror ikke jeg ville vælge det, selv hvis jeg havde haft pengene).

  Så ja, der kan jo nå at ske en masse ting der gør at jeg ombestemmer mig, men lige pt. er det i hvert fald min tanke 🙂

   

  Jeg håber du får en rigtig god og positiv oplevelse 🙂

   

  1. december 2021 kl. 06:14

  Hej jeg er ked af du også er havnet der hvor jeg er og har haft alene fødsler og håber du er kommet over det hele og er en glad mor til dine skønne børn nu.
  Jeg ved også det kommer til og være hård for mig men prøver og motivere mig selv.

  tak for fin besked det betyder meget. ❤️

  1. december 2021 kl. 06:16

  Tusind tak for din besked ❤️

  2. december 2021 kl. 09:01

  Vi er nogen hardcore selvstændige kvindfolk 💪🏻 Vi kan sagtens klare det her! 😁

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.