Close
Log Ind Opret Bruger

Aftensmadsrutiner

 • 13 februar 2021, 19:34

  Hej. 
  Hvordan gør I andre det der supermom/sad med at have sund og velsmagende aftensmad klar til kl. 17:30, som både voksne og børn kan lide og har lyst til lige den dag? 
  OMG jeg og vi fejler tit i det. Vores dreng på lidt over tre får et eller andet, der ligner mad kl. 17:45, mens 'det rigtige mad' ikke er færdig, eller vores egen lyst til stærk indisk mad lige vandt den dag. Så får han en skål ris og en avokado. Men mens vi render og laver mad og ikke sidder sammen! 🙈 

  Vi har været igennem stort set alle måltidskasser, og vi syntes at det er for dårligt mad og vores søn kan kun lide 20% af det, fx burgerbollerne uden noget. Fedt. Tak måltidskasse. 
  Vores søn kan lide: 

  – Laks

  – Avokado

  – Fiskefillet

  – Lasagne

  – min mors boller i karry, som jeg ikke kan reproducere lige meget hvor meget, jeg prøver. (Og min mand hader hendes boller i karry) 

  – min mors frikadeller (jeg har ramt noget, der ligner men kun med 50% hitrate)

  – fiskefrikadeller 

  – min mand siger han godt kan lide speghetti med kødsovs, men jeg synes altid kun han vil spise spaghettien. Så pasta, nogle gange med ketchup, får han også som nødløsning ind i mellem. 
  – gulerødder skåret ud som raketter. 
  – nogle gange rød peberfrugt 

  – granatæble 

  – pizza 

  … nogen gode råd? Er der en planlægnings-mad-fe derude, der kan se, hvordan vi kan få en hverdag op at køre hvor vi får spist sammen (som regel, og så kan der jo være undtagelser, hvor man kan afvige. For tiden er det hele mest afvigelser nemlig :/) 

  23. juli 2021 kl. 20:01

  mine børns vigtigste måltid er frokosten. jeg gør meget ud af en sund og god frokost. aftensmåltidet handler for børnene bare om at blive mætte inden natten. Derfor laver jeg mad som vi voksne godt kan lide, og så nogle grøntsager og lidt grovbrød til de kræsne. Jeg har som regel et par dage om ugen, hvor jeg laver mad fra bunden, og så nogle dage med fryse-frikadeller eller lignende. (hvorfor skal det være gourmet-mad hver dag?)

  Vi sidder altid sammen og spiser kl 17. men de voksne kan godt finde på at spise voksen-aftensmad kl 19, når ungerne er puttet, hvis vi er sent hjemme, og maden ikke helt er klar.

  i nødstilfælde kan mine børn altid være med på at spise havregrød til aftensmad.

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.