Close
Log Ind Opret Bruger

ÆL-test hvordan?

 • 27 februar 2004, 16:08

  Hej tøser!!

  Jeg har nu for anden dag i træk testet positiv for ÆL. Det er der jo ikke noget underligt i men min tanke er nu; kan man teste efter hvornår man er udenfor den frugtbare periode? Jeg spørger fordi jeg jo selvfølgelig gerne vil udnytte hele den frugtbare periode….

  Knus og tak

  TanjaA

  Avatar
  Anonym
  27. februar 2004 kl. 17:19

  Jeg kan ikke svare på dit spørgsmål, for jeg har aldrig oplevet at have en positiv æl-test i mere end et døgn. Men hvis jeg kender dig ret, så tager du sikkert også din temperatur, og når den er steget, så har du haft æl.
  Jeg kunne læse, at dine æg ikke var poppet den anden dag, men da de var oppe omkring 24 mm begge to, så er det kun et spørgsmål om timer inden æl vil finde sted. Så det er bare om at få lavet noget sengegymnastik!!

  Jeg regner med at starte med metforminen i morgen – ½ tabl. morgen og ½ tabl. aften.
  Jeg havde ellers en spøjs oplevelse med at få udleveret min recept fra apoteket. De vendte og drejede den recept jeg ved ikke hvor mange gange, og så lige pludselig spørg hun mig: \”er der styr på det her?\” Øh, hvad snakker du om? Ja, er der styr på din sukkersyge? Jeg har s.. da ikke sukkersyge, og så kørte den ellers der udaf. Det var lige før de ikke ville udlevere præparatet til mig, selve apotekeren kom hen til mig og spurgte om jeg ikke lige ville komme med ind på hans kontor!!!! Hvad mener du. Så hævede jeg stemmen ret så kraftig, og spurgte hvad forskellen var på at udlevere min recept og på at udlevere fru Jensens recept. Jeg kommer med en recept fra en speciallæge, der beder udlevere Metformin, hvori ligger problemet? Jamen det var jo normal kun til diabetiker. Jeg skal altså bruge det i fertilitetsøjemed, og det kunne han ikke forstå.
  Til sidst måtte jeg spørge om han havde et problem med at udlevere en recept, for så måtte jeg jo gå et andet sted hen. Da var folk heldigvis begyndt at kigge meget mærkelig på ham, og jeg blev ved og til sidst fik jeg det udleveret. Har aldrig kendt magen. Man føler sig s.. helt kriminel!!

  Jeg glæder mig til at høre om din skanning på mandag.
  Vi ses den 9.
  Knus
  PiaB

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.