Close
Log Ind Opret Bruger

Ægløsningstest – hvad tid på døgnet?

 • 25 maj 2010, 21:55

  Hvad tid på dagen anvender i ægløsningstests?
  Jeg har købt mine ægløsningstest på billigeteste de sidste mange måneder. Der har ikke stået noget specifikt omkring testtidspunkt på brugsanvisningen, så jeg har bare testet tidligt om morgenen.
  Nu ser de seneste teste fra billigeteste lidt anderledes ud, og i vejledningen står der, at man skal teste mellem kl. 10 og 20. Det er helt nyt for mig, og jeg ved ikke helt, hvornår jeg helst skal teste. Jeg har ikke lyst til at teste på arbejdet. Skal jeg så teste om eftermiddagen, når jeg kommer hjem? Er bare bange for, at jeg får drukket for meget inden. Det var jo ikke noget problem, da jeg testede om morgenen.
  Hvad gør I?

  25. maj 2010 kl. 22:06

  Mener det er bedst at teste om eftermiddagen, da det der LH bedst kan måles på det tidspunkt..  Har i hvert fald læst at man ikke skal teste med morgen urin

  26. maj 2010 kl. 09:03

  Har selv lige lavet sådan en tråd for et stykke tid siden..

  Mange tester 2 gange om dagen.. formiddag og aften.

  Det har jeg prøvet, men da der ikke var den store forskel på stregerne, synes jeg, at det er spild af teste..

  Har førhen kun testet 1 gang om dagen og om morgenen og der har jeg fået positive teste, men nu har jeg flyttet testtid til om eftermiddagen.. Men med alle de planer vi har i tiden, er det svært at teste på samme tidspunkt hver dag, synes jeg??

  Men her er lige et link til min sidste tråd:

  http://www.min-mave.dk/debat/onsker-graviditet/thread-1904094.htm

  28. maj 2010 kl. 21:17

  Jeg forsøgte mig med at teste to gange om dagen. 1. gang om morgenen med de gamle teste, jeg havde liggende fra billigeteste, hvor der ikke er angivet noget bestemt tidspunkt. Her var testen ikke positiv. Og så 2. gang sidst på eftermiddagen med en af de nye teste. Nr. 2 test var mere positiv end jeg før havde set, altså med en meget tydligere teststreg, så håber, at vi har ramt bedre denne gang. Nu skal jeg bare vente og vente og vente til g-test dag.

  5. marts 2015 kl. 19:09

  Hej piger. 

  Jeg har købt en af de dyre ægløsningstest fra billige-teste.dk. Det er en af dem som viser smiley på det digitale display når man har ægløsning. Jeg har så prøvet tirsdag aften hvor den var negativ. Jeg prøvede onsdag aften hvor den viste smiley. Jeg har så prøvet i morges hvor den var negativ og så her i aften igen var der smiley. Hvordan kan det være? 

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.