Close
Log Ind Opret Bruger

Ægløsning / mens smerter

 • 20 juni 2022, 23:17

  Hej piger

  Jeg har ret regelmæssig mens siden jeg droppede p-piller i februar.
  Jeg har haft min mens for 14 dage siden. En uge siden har jeg været sammen men min kæreste og derefter har jeg haft små jag og stik både på venstre og højre side samt vildt ondt i lænden, ligner om mens smerter og alligevel ikke helt. Sådan har jeg haft det i en uge nu og ifølge min app så min ægløsning burde ligge idag. Jeg har taget ægløsning test og den er negativ. Det er G test også. Jeg vil lige tilføje at min sidste mens var mikro og varede i 1 1/2- 2 dage. Men G test er uden tvivl negativ.

  Er der andre som har prøvet noget lignende?

  20. juni 2022 kl. 23:22

  Min tanke var om det var muligt at jeg har haft min ægløsning en uge efter min mens og det er måske små, tidlige graviditets symptomer de jag og stik jeg har i underlivet. Men er det overhoved muligt eller det er bare min krop der driller…?

  21. juni 2022 kl. 04:55

  Da jeg stoppede med mini piller, fik jeg samme symptomer ved ægløsning, som jeg normalt ikke mærker. Det kan være at du ikke tester positiv på ægløsningstest særlig længe, så du har måske bare ikke fanget den på testen😊 Men samme symptomer fik jeg i to uger op til positiv graviditetstest, så det kan godt være at der er noget igang🤞😊

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.