Close
Log Ind Opret Bruger

Ægdonation

 • 13 januar 2009, 13:38

  Vi har prøvet at blive gravide i ca. 2 år nu unden held. I april 2008 begyndte jeg blev jeg så tilknyttet en fertilitetsklinik hos en læge.

  Efter to forsøg med hormoner og skanninger hvor æggene desværre ikke blev store nok blev vi henvist til rigshospitalet. Vi kom rimelig hurtig i behandlig hos dem og ligesom hos den tidligere læge forsikrede de mig om at det sagtens kunne lade sig gøre at blive gravid idet de vidste at problemet var at jeg ikke havde ægløsning, hvilket der jo var behandling for.

  Efter så at have været til en del skanninger på rigshospitalet begyndte optimismen hos lægerne at forsvinde og de ville lige pludselig til at tage en masse blodprøver.

  Så fik vi så den dårlige nyhed at jeg desværre er ved at gå i for tidlig overgangsalder hvilket bevirker at jeg ikke længere danner nogle æg. Det var hårdt at få af vide at man ikke selv kommer til at være biologisk mor til det barn som vi forhåbentlig stadig kan få på et tidspunkt.

  Vi er nu skrevet på venteliste til at få doneret et æg. Min søster havde ellers tilbudt at hun gerne ville donere nogle æg til mig, hvilket jeg jo syntes ville være fantastisk da barnet så stadig ville ligne mig lidt, men det er desværre ikke muligt  i Danmark da ægdonation skal være anonymt.

  Så nu går vi bare og venter på at riget skal ringe til os med den gode nyhed at der er nogle æg klar til os.

  Er der nogen der har været igennem det samme og som kan fortælle lidt om forløbet og evt. hvor lang tid man skal regne med at der går?

  13. januar 2009 kl. 17:34

  … overveje at tage til udlandet, sammen med din søster, og så prøve der… Jeg syntes personligt det er en fuldstændig åndsvag regel med hensyn  til anonym ægdonation…

  Jeg ved godt det ville koste penge, men så kunne i måske tage et lån i huet eller spare op…

  Held og lykke, under alle omstændigheder….

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.