Close
Log Ind Opret Bruger

Min-Mave debat og artikler om fertilitet, graviditet og børn Fora Fertilitetsbehandling Insemination (IUI-H) Æg fra samme side hvor jeg mangler æggeleder 😩 nogen der har prøvet det?

Æg fra samme side hvor jeg mangler æggeleder 😩 nogen der har prøvet det?

 • 3 september 2021, 10:40

  Hej med jer .

  min kæreste og jeg har prøvet i 9 mdr indtil videre og de sidste 3 måneder har vi været i fertilitetsbehandling.. jeg har kun én æggeleder og den sidder i venstre side, men det er højre side der bliver ved med at producerer et æg !!! Selv når keg tager clomid 😩 nogen der har nogle erfaringer eller succes historier hvor der kom et æg fra den anden side pludselig eller noget? Frygter at grunden til vi ikke kan blive gravide er derfor.. ved godt der er flere muligheder efter insemination. Er bare frustreret over at min krop ikke gidder virke ordenligt 🥺

  25. oktober 2021 kl. 20:55

  Puh, det må være virkeligt, virkeligt træls. Hvor mange gange har i forsøgt jer med clomid og IUI?

  25. oktober 2021 kl. 21:05

  Det har absolut ingen betydning! Det burde de da også have fortalt dig på klinikken ☺️
  Æggelederen fra den anden side går ind og tager over for den manglende æggeleder, ligegyldig hvilken side ægløsning kommer fra.

  26. oktober 2021 kl. 03:59

  Jeg fik fjernet min venstre æggeleder i sidste uge grundet graviditet udenfor livmoderen og fik det samme at vide som fine22 skriver. Har I ikke talt med dem der inseminerer jer om det? For det tænker jeg da de burde vide.

  26. oktober 2021 kl. 17:19

  Det burde ikke betyde noget. Ægget burde blive opsnappet af den anden æggeleder uanset.

  Men kan godt forstå uvisheden OM det rent faktisk sker ikke er rart.

  2. august 2022 kl. 09:31

  Hej 😊

  tak for jeres svar.

  jeg vil sige at det der med at den anden æggeleder opsnapper ægget fra den anden æggestok er en myte, det er muligvis sket, men det er i min erfaring undtagelsen fremfor reglen.

  håber I har haft held med at få en lille spire 😊

  3. august 2022 kl. 05:29

  Bestemt ikke en myte! Jeg mangler også en æggeleder i venstre side fra en tidligere graviditet udenfor livmoderen. Da jeg ventede min søn blev jeg tidligt i graviditeten scannet, hvor de kunne se at det var den venstre side ægget kom fra, men at den højre æggeleder havde samlet det op. De sagde at kroppen er super smart, og det ikke er unormalt. Håber det lykkes snart 🤞♥️

  3. august 2022 kl. 13:53

  Jeg har præcis samme udfordring. Fik sidste år fjernet venstre æggeleder pga. gul, og jeg bliver ved med også kun at få ægløsning fra venstre side, og er ej heller blevet gravid siden min gul. Med min gul blev jeg gravid i første forsøg. Det er SÅ frustrerende, og jeg har virkelig også kæmpet med skuffelsen og lidt bebrejdelsen af mig sig over at jeg ikke “fungerer” som jeg skal. Jeg er henvist til ivf behandling nu, jeg har let hjerteformet livmoder også, hvilket var min gynækolog – selvbetalt, der fandt ud af her efter.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.