Close
Log Ind Opret Bruger

Kontakt

Er du bruger og har du behov for teknisk hjælp, eller sidder du med et medie og er interesseret i et samarbejde med Min-Mave? 

På denne side kan du finde kontaktoplysninger til Min-Mave teamet, og komme i kontakt med den rette.

Redaktionen

Min-Mave er stedet hvor mødre mødes og deler deres viden med hinanden. Derfor modtager vi fødselsberetninger, mor-til-mor historier og mor-til-mor artikler osv.

Hvis du vil dele din historie med os, have en personlig blog eller lignende, så skriv til Julie Lacoppidan, daglig chef, på [email protected]

Presse

Min-Mave kender gravide og mødre, så hvis du har et spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os på [email protected].

Annoncering

Vi hjælper brands med at fortælle gravide og mødre om deres produkter. Læs mere om hvilke annonceringsmuligheder vi tilbyder her.

Support

På supporten kan du få hjælp til at bruge min-mave, eller indberette problemer. Vi er altid glade for at hjælpe og modtage konstruktiv feedback, der hjælper os med at blive bedre. Kontakt support på [email protected]

Bliv moderator

Kunne du også tænke dig at blive en del af Min-Mave-familien?

Vi har konstant brug for engagerede brugere, der har lyst til at hjælpe os med at sørge for at debatter og grupper er rare steder at være – og som har lyst til at hjælpe andre brugere.

Moderatorerne er frivillige og får fra deres egen private profil mulighed for at assistere redaktionen.

Er det noget for dig, så send en mail til [email protected] eller send en privatbesked til en af de allerede eksisterende moderatorer, ved at klikke på deres brugernavn for at høre mere.